Care sunt SUFLETELE GEMENE ale zodiacului. Nativii care comunica TELEPATIC

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 03:10

Multe persoane au senzatia ca pot comunica telepatic cu ceilalti, adica fara sa foloseasca cuvinte sau gesturi. Vezi care sunt perechile de zodii care isi transmit mesaje cu puterea gandului.

1. FECIOARA& SCORPION

Fecioara vine cu o sensibilitate frumoasa, nascatoare de arta, iar Scorpionul vine cu strategia, cu transformarea oricarui proiect intr-o capodobera respectand toti pasii. Atat Scorpionul cat si Fecioara inteleg foarte bine frustrarile celuilalt, oferindu-si sprijin neconditionat cand vine vorba de o cumpana sentimentala.

Scorpionul are darul de a face Fecioara sa zambeasca atunci cand e trista, fara sa ii spuna absolut nimic.

Fecioara se poate vindeca doar gandindu-se la Scorpion, deoarece pentru ea este un model de urmat, mai ales in situatii dificile.

2. BALANTA& GEMENI

Balanta si Gemenii sunt doua zodii duale. Sunt ca niste monede. Pe o fata se vede veselia, bunatatea, generozitatea, iar cealalta fata a monedei ascunde frustrarea, durerea, irascibilitatea.

Balanta ii comunica Geamanului cand trebuie sa vorbeasca sau cand trebuie sa taca printr-o simpla privire.
Geamanul ii da Balantei forta sa zambeasca atunci cand cerul este gri si o ajuta sa treaca de orice nedumerire. Cele doua semne se completeaza atat de bine incat pot provoca invidii in jurul lor. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.