Care sunt tendintele anului 2015 in materie de dulciuri haute couture!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:41

Fie ca sunt din ciocolata sau din vanilie, aspectul si mirosul lor nu te lasa sa te impotrivesti! Vorbim despre prajiturile care sunt la moda anul acesta si despre cum sa le alegeti in functie de tipul fiecarei petreceri.

Pe piata prajiturilor speciale, va face senzatie  in acest an un tort special, "strawberry and tea", care se realizeaza cu blat de ceai verde, cu mouse de ciocolata alba si fructe de padure. Tortul are o compozitie foarte usoara si fructata pentru evenimentele care au loc in perioadele calde ale anului.

Tortul de acest gen trebuie neaparat  pus la rece pentru cateva ore. In acest timp, aromele se combina pentru a crea un adevarat rasfat pentru papilele gustative.

Sa nu credeti ca elementele clasice s-au demodat! Invelisurile din martipan, figurinele care mai de care mai inedite si viu colorate, decorurile florale precum si glazurile lucioase raman inca in tenditele acestui an.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nimic nu este imposibil pentru maestri  cofetari

care, de la an la an, inventeaza texturi, modifica consistenta umpluturilor si inoveaza decorurile. Dar, pentru un desert la superlativ,  pretul este pe masura eforturilor. Asa ca, fiti pregatiti sa bagati adanc mana in buzunar daca doriti sa aveti pe mese dulciuri haute couture.

 

Taguri: