Care va fi avantajul lui Culiță Sterp la „Survivor România”, sezonul 2

Autor: Denisa Avram
Actualizat: 19 iul 2022, 15:50

Culiţă Sterp va face parte din echipa Faimoşilor în noul sezon „Survivor România”. Copilăria artistului ar putea să îl ajute în competiţie: „Am stat fără mâncare”.

„Survivor România” 2021 va debuta curând pe micile ecrane, la Kanal D. Concurenţii din echipa Faimoșilor au fost deja dezvăluiţi. Aceştia sunt Ana Porgras, Zannidache Edmond, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș şi Culiţă Sterp.

Avantajul lui Culiță Sterp

În vârstă de 28 de ani, carismaticul interpret este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Piesele sale se află constant printre cele mai populare clipuri pe YouTube, cu milioane de vizualizări.

După ce a absolvit Facultatea de Științe Economice din Sibiu, el și-a urmat adevărata pasiune: muzica.

Culiță Sterp a acceptat provocarea „Survivor”  și este pregătit să dovedească, pe traseele din Republica Dominicană, că, pe lângă talentul muzical, este înzestrat şi cu abilități sportive.

El a declarat că este pregătit pentru competiție încă de când era copil, datorită muncilor grele pe care le făcea în gospodărie. 

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil. Sunt ambițios, curajos și duc la bun sfârșit ceea ce îmi propun. Sunt bun la suflet și am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câștig.

Eu merg cu gânduri bune”, a spus Culita Sterp.

Citeste si: Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce s-a aflat că merge la Survivor!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce operaţie a suferit Culiță Sterp

Fiind unul dintre cei mai în vogă artiști de muzică de petrecere, aspectul fizic este foarte important pentru Culiță Sterp. Astfel, el a apelat recent la serviciile unui medic estetician, pentru un implant de păr.

Vedeta este la a doua intervenţie de acest gen. Prima operaţie, efectuată în Turcia, nu a avut efectele așteptate, iar artistul a ales de această dată o clinică din România.

În urmă cu câteva săptămâni, el spunea că procedura va fi efectuată doar în anumite zone.

Citeste si: Trei grații vor cuceri jungla din Dominicană: Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș

„S-a terminat totul cu bine! Nu a fost o operație dureroasă, cum mă gândeam că o să mă doară, dar chiar nu m-a durut deloc! Am și dormit pe timpul operației..

Acum așteptăm să îmi crească părul...”, a declarat artistul pe contul său de Instagram.

Citeste si: Culita Sterp, Ana Porgras si Zannidache – inca trei faimosi raspund provocarii „Survivor Romania”