Carina nu a ”rupt” cu look-ul ei în această seară. Jurații, profund dezamăgiți de alegerea făcută de concurentă: “E evident ca porți o peruca, se vede ca e din plastic!”

Autor: Madalina Maftei

Ținuta Carinei nu i-a dat pe spate pe jurați

Sursa: Instagram

Carina, schimbare radicală de look în ediția de astăzi a emisiunii Bravo, ai stil! Concurenta a surprins pe toată lumea cu stilul ei.

Carina a optat, în această seară, pentru un look diferit, potrivit pentru primele lecții de mers cu motorul. Diferența styling-ului a făcut-o chiar peruca pe care Carina a purtat-o, însă deloc pe gustul juraților.

Ținuta Carinei nu i-a dat pe spate pe jurați

Carina merge să ia lecții de mers cu motorul și, totodată, să vrea să-și învingă teama, fiindu-i frică de motociclete.

Ilinca Vandici i-a cerut Andreei să-i comenteze ținuta Carinei, concurenta nu s-a arătat prea încântată de styling-ul făcut de colega sa, fiind prea puțin, după părerea ei.

Andreea: Mi se pare puțin. Mi-aș fi dorit ca cizmele să fie mai lungi. Îmi place machiajul pe care îl ai, îmi place și peruca, dar cam atât îmi place din ținuta ta. Și poate faptul că ai pus o geantă roz la o ținută all black.

Carina: Da, tu ce ai în plus față de ținuta asta?

Andreea: Eu sunt într-un alt stil. 

Carina: Nu vorbim de stil, ai zis că e puțin. 

Andreea: Vorbeam de styling.

Ilinca Vandici: Ai fi vrut mai multe piese?

Andreea: Aș fi pus mai multe piese. Cizmele le-aș fi pus mai înalte. Aș fi accesorizat, mi-aș fi pus inele, ceva la gât foarte mare.

Carina: Tu câte piese ai pe tine?

Andreea: Nu e vorba doar despre piese, e vorba și despre styling. Poți face styling dintr-o rochie și accesorii.

Carina: Cum poți să spui că am puține piese când tu ai doar atâtea piese?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea: Nu trebuie neapărat să le numărăm. Dacă îți pui 20 de piese nu înseamnă că faci styling.

Carina: Irelevant.

Alina: Mi se pare cumva foarte puțin, nu are nimic să fie WOW. Nu îmi place nici geanta. Lipsește ceva, poate dacă ți-ai fi făcut un machiaj foarte dramatic cu negru. Clar lipsește accesorizarea.

Citește și: Istoria se repetă la Bravo, ai stil. Iris este noua pradă a urmăritorilor falși. Cum explică concurenta creșterea pe care a avut-o contul ei de socializare

Jurații nu a fost deloc impresionați de ținuta Carinei, motiv pentru care a primit doar o steluță în această seară.

Alexandru Abagiu:  E evident că porți o perucă. Ai fi putut să te joci cu ceva, să îi dai textură. Mi-ar fi dat cumva o definiție. În momentul ăsta e foarte compact totul și nu funcționează. E ca și cum capul și geanta sunt dintr-un film, iar restul din alt film.

Raluca Bădulescu:  Mie ținuta îmi place. Nici cu geanta nu aș fi avut o problemă, dar cu peruca trebuia să faci ceva, e prea pieptănată. Aș fi ales altă culoare, o nuanță mai rece.

Maurice Munteanu:  Când avem o salopetă și o perucă blondă ne confruntăm cu două posibilități. Trebuie să ne apucăm să punem pe ea, fie să o lăsăm să existe ca atare. În seara asta nu ai stil.

Citește și: Eliminarea care a zguduit platoul ”Bravo, ai stil!” Constanția, Milena și Luiza sunt propuse spre eliminare. Cine este concurenta care a obținut cele mai puține voturi din partea publicului