Carina nu încetează să spună răutăți despre Andreea! Concurenta nu vrea să mai comunice deloc cu ea: „Transmiți falsitate, nu vreau s-o iau”

Autor: Lavinia Medrea

Carina nu încetează să spună răutăți despre Andreea

Sursa: Captură KANAL D2

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!”, Carina a revenit cu acuzațiile la adresa Andreei. Concurenta încă este de părere că dă dovadă de falsitate.

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Carina a afirmat, din nou, că Andreea inspiră falsitate și superioritate.

Carina nu încetează să spună răutăți despre Andreea

În timp ce se aflau în culise, Andreea a încercat să o întrebe pe Carina de ce crede că este falsă pentru a rezolva neînțelegerile dintre ele.

Carina i-a spus, în timpul conversației, să se îndepărteze de ea pentru că nu vrea să ia falsitate de la ea și a numit-o sclifosită, moment în care Andreea, văzându-i reacția, i-a spus că poate ea este cea falsă.

„Cu siguranță mă voi exprima mai mult, dar nu mă voi schimba niciodată. Tot în felul ăsta voi fi, doar mă voi îmbunătăți. Asta sunt eu, și o să ne cunoaștem mai bine și de abia aștept”, a spus Andreea, în culise, după ce colegele au afirmat că nu exprimă mereu ce gândește, dar pare o

persoană foarte bună.

Citește și: Raluca Bădulescu, apariție incendiară la „Bravo, ai stil”! Alexandru Abagiu i-a îndeplinit dorința: „Un vis împlinit!”

„Eu am întrebat-o la ce se referă, să-mi dea exemplu de situații mai ales că noi nu prea am avut tangențe, și nu mi-a dat. A zis că așa zice ea, așa crede ea, nu mi-a argumentat cu nimic, nu mi-a dat niciun exemplu, nu mi-a dat nicio situație și atunci n-am ce să zic.

Cu siguranță are ceva personal pentru că tu ai început acest lucru. Părerile tale mi se par niște cuvinte aruncate fără explicație”, a spus Andreea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu sunt chiar aruncate pentru că nu mi-ai transmis numai mie lucrurile respective. Ai transmis faptul că ascunzi ceva, iar asta este vizibil. Că vor fetele să recunoască, că nu vor, eu o spun, sunt directă și spun, nu am de ce să mă ascund după deget. Asta este părerea mea, asta mi-a transmis”, i-a răspuns Carina.

Carina spune că falsitatea Andreei a fost văzută de mai multe persoane

Carina nu s-a abținut să afirme, de asemenea, că nu e singura care crede că este falsă și că Maurice a văzut, la rândul lui, acest lucru.

„Din reacțiile tale, mie așa mi se pare. Uite, de exemplu, când ai plâns, mi s-a părut o reacție forțată. Nu era cazul să plângi. Înțeleg, nu poți controla anumite lucruri, dar mie mi s-a părut falsă”, a spus Carina.

Citește și: Cine este Carina Murariu, concurenta „Bravo, ai stil!” 2023- sezonul 8? „Nu am venit cu o strategie, pur și simplu o să trăiesc momentul”

„Eu vorbesc cu toate fetele, cu unele chiar mai mult, ne apropiem, ne înțelegem, cred eu, chiar bine, ne cunoaștem mai bine pe zi ce trece și nu am simțit asta cu absolut nicio fată, doar cu Carina. Noi nu am comunicat, după am auzit niște lucruri pe care le-a spus la spatele meu, eu am încercat să comunic cu ea, ea a avut o reacție foarte exagerată. Atunci am cunoscut-o, de fapt, mai bine, și poate am simțit că a fost mai bine că nu m-am apropiat de ea. Cumva am simțit lucrul ăsta fără să mă gândesc la el”, a explicat Andreea.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.