Carismaticul Doğaç Yıldız, de la rolul sobru din serialul "Kosem", la tanarul rebel si ambitios din "Pretul fericirii"! Iata cat de mult s-a schimbat celebrul actor!

Autor: D.I.
Actualizat: 02 sep 2020, 14:05

Doğaç Yıldız este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie, care fac furori in Turcia.

Doğaç Yıldız s-a nascut in 1991 in Istanbul, intr-o familie modesta provenita din orasul Zonguldak. Parintii sai i-au remarcat inca din copilarie talentul actoricesc si l-au indrumat sa participe la multe concursuri de profil. Asa se face ca la varsta de 7 ani, Doğaç Yıldız a fost selectat de o casa de productie renumita sa joace intr-un prim film artistic, "Babamı Hırsızlar Çaldı", care i-a adus prima experienta ce avea sa ii fie temelie pentru cariera fulminanta de mai tarziu.

Trei ani mai tarziu a fost cooptat sa joace in primul serial de televiziune "Aşkına Eşkıya", care i-a adus din nou mare succes, chiar daca era doar un pusti de zece ani. Tot in anul 2001, Doğaç Yıldız a jucat si in serialul "Tatlı Hayat". Desi era doar un adolescent, Doğaç Yıldı a mai jucat alte patru seriale de succes pana in 2009 cand a inceput cursurile Facultatii de Teatru si Film in cadrul Universitatii din Istanbul ("Sırlar Dünyası"-2002, İki Aile-2006, "Eyvah Halam"-2008, "Gece Gündüz"-2008).

In anul 2012 a devenit actor cu drepturi depline si a la scurt timp a fost cooptat sa joace intr-un nou film artistic "Aşk-ı Suzan". Au urmat apoi alte cateva roluri in patru filme artistice care i-au adus un succes rasunator. In 2017, Doğaç Yıldız a acceptat marea provocare de a juca in serialul fenomen "Kosem", in rolul printului Kasim, unul dintre fiii Sultanei Kosem.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi s-a temut initial de rigiditatea scenariului, tanarul actor a facut fata cu brio acestei experiente inedite ce avea sa ii aduca un plus de notorietate.

Iar cel mai recent proiect de televiziune care i-a adus succes a fost serialul "Pretul fericirii", in care a jucat rolul ambitiosului Yigit.

Citeste si: Yildiz pierde razboiul cu rivala sa! Afla cum va reusi Ender sa isi atinga scopul suprem, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Alihan din serialul "Pretul fericirii" si marile lui iubiri! Iata care au fost frumoasele femei care i-au furat mintile carismaticului Onur Tuna si ce povesti palpitante de dragoste au trait!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.