Carismaticul Doruk din Doctorul minune, poveste de dragoste in culisele serialului! Cu cine se iubeste celebrul actor Hakan Kurtas?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 oct 2021, 17:53
hakan kurtas din doctorul minune Foto(7)

Hakan Kurtas, in rolul Doruk din serialul doctorul minune

Sursa: Instagram

Celebrul actor Hakan Kurtas s-a indragostit iremediabil de scenarista serialului Doctorul minune si au trait o frumoasa poveste de iubire, dincolo de platourile de filmare.

Hakan Kurtas are doar 33 de ani si o experienta de un deceniu in domeniul actoriei. Tanarul actor s-a remarcat datorita talentului sau desavarsit si a carismei uluitoare si a urcat rapid in topul celor mai talentati si apreciati actori din tanara generatie in Turcia.

Carismaticul Doruk din Doctorul minune, poveste de dragoste in culisele serialului!

Publicul din Romania l-a cunoscut pe tanarul Hakan Kurtas inca din anul 2011, cand a jucat in serialul Ezel, un rol secundar episodic.

Iar ulterior, acesta a putut fi urmarit in productia La rascruce, in care acesta a jucat rolul Demir, un personaj malefic. In prezent tanarul actor poate fi urmarit in serialul Doctorul minune, in care a fost cooptat in sezonul al doilea, in rolul unui medic chirurg rezident, Doruk.
Hakan Kurtas a venit pe lume in 1988, in orasul Izmir, in Turcia, intr-o familie instarita. Parintii sai i-au descoperit inca din copilarie talentul actoricesc si pasiunea sa pentru teatru, astfel l-au indrumat peste ani sa urmeze studiile in domeniul actoriei pentru a-si fructifica abilitatile.

Citeste si: Cine este Doruk, medicul rezident din serialul "Doctorul minune", dincolo de platourile de filmare? Iata in ce seriale de succes a mai jucat carismaticul actor Hakan Kurtaş!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La varsta majoratului, dupa absolvirea Liceului Anatolian Bursa, Hakan Kurtas a decis sa se inscrie la Facultatea de Teatru in cadrul Conservatorului de Stat al Universitatii Mimar Sinan in perioada 2006-2010. Cu toate acestea tanarul actor nu a renuntat nici la alte doua mari pasiuni, muzica si sportul, pe care a reusit sa le imbine cu succes. Un alt mare hobby al tanarului actor este si in prezent caricatura.

Acesta a publicat o perioada caricaturi in reviste celebre din Turcia.

Dincolo de pasiunile si succesele inregistrate in actorie, Hakan Kurtas a avut mereu o viata boema. Tanarul actor a avut cateva relatii cu femei frumoase din breasla, insa a incercat pe cat posibil sa pastreze in umbra viata personala. Anul trecut presa din Turcia a scris ca Hakan ar avea o relatie cu renumita scenarista a serialului Doctorul minune, chiar la scurt timp dupa ce acesta incepuse sa joace in cel de-al doilea sezon al productiei.

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 42, joi, 21 octombrie 2021- VIDEO Momente cumplite pentru Ali!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.