Carismaticul Doruk din noul serial Totul pentru familia mea, apariție inedită alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins tânărul actor Onur Seyit Yaran!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 dec 2022, 22:31
totul pentru familia mea Foto(5)

Onur Seyit Yaran, un tânăr actor care face furori in Turcia 

Sursa: Captură KANAL D

Onur Seyit Yaran, care joacă rolul Doruk în serialul Totul pentru familia mea, se numără printre cei mai talentați și admirați actori din tânăra generație în Turcia.

La doar 27 de ani, Onur Seyit Yaran a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui desăvârșit, cu o carisma aparte și cu aspectul lui fizic seducător cu alură de fotomodel, mai ales datorita celui mai recent rol jucat in serialul Totul pentru familia mea. De la vârsta de 18 ani, Onur s-a dedicat cu aceeași mare dăruire celor trei mari pasiuni ale sale, sportul, actoria și modelingul pe care le-a îmbinat cu succes până în prezent și a avut mereu sprijinul familiei sale, pe care o adoră.

Tânărul actor are o relație specială cu mama sa.

Doruk din noul serial Totul pentru familia mea, apariție inedită alături de cea mai importantă și iubita femeie din viața sa

Onur Seyit Yaran s-a născut în anul 1995, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a oferit cele mai bune condiții pentru a avea o educație aleasă. Deși părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie, iar micuțul Onur își dorea cu ardoare la acea vreme să devină un actor de seama, peste ani, opțiunile lui s-au schimbat.

Astfel, la vârsta majoratului chipeșul Onur Seiyt Yaran a decis să se orienteze către o altă mare pasiunea a lui, sportul și a ales să studieze Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Academiei de Sport ce aparține de Universitatea Hăliç.

Citește și: Cei patru frați din serialul "Totul pentru familia mea" primesc o nouă lovitură! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic, de la ora 20:00, la Kanal D!

Încă din adolescență, Onur Seyit a început să joace fotbal de performanță și în paralel a devenit și un bun jucător de șah, participând la multe competiții de profil, între 2008 și 2011. Tânărul a declarat în repetate rânduri că echipa lui de suflet este și va rămâne Galatasaray. Pe de altă parte, Onur nu și-a neglijat deloc studiile, ci a perseverat, limbile străine fiind o altă mare pasiune a sa.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La vârsta 18 ani, Onur a început să cocheteze și cu modelingul și a devenit rapid un fotomodel de succes, datorită aspectului sau fizic uluitor. În 2016, pe când avea doar 21 de ani, Onur Seyit Yaran a câștigat titlurile de Cel mai bun model al Turciei și de Cel mai bun model al Lumii, premii ce i-au adus primul pas către celebritate.

Odată devenit celebru, Onur a fost cooptat să joace într-un serial de televiziune, în anul 2018, Kalk Gidelim, în care a făcut față cu brio scenariului și a dovedit un talent neașteptat. Astfel, un an mai târziu avea să câștige un nou casting în urmă căruia a ajuns să joace într-un nou serial, Vuslat, iar în anul 2021, carismaticul actor a acceptat să joace în distribuția producției Totul pentru familia mea, în care a interpretat magistral rolul Doruk, un adolescent rebel.

Dincolo de cariera lui fulminantă, Onur Seyit Yaran, adoră să își petreacă timpul liber alături de părinții săi, care l-au sprijinit mereu în tot ceea ce a realizat până în prezent. Tânărul actor are o relație specială cu mama lui, pe care o iubește enorm. Acesta nu s-a sfiit să publice imagini în care apare alături de cea care i-a dat viață, pe contul lui de socializare.

Citește și: Cine este și câți ani are diabolicul Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, dincolo de platourile de filmare! Iată cum arăta celebrul actor Celil Nalçakan, în urmă cu aproape două decenii, la început de carieră!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.