Carismaticul Ekin Koc (Sultanul Ahmet din "Kosem"), revine in atentia publicului cu o productie inedita, alaturi de una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2018, 11:19
Foto(4)

Ekin Koc s-a remarcat drept unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Dupa ce si-a incheiat cu un succes rasunator prestatia in serialul "Kosem", unde a interpretat cu succes rolul celui mai tanar Sultan al Imperiului Otoman, Ekin Koc a decis sa refuze orice oferta si sa ia o pauza in cariera sa. Tanarul si talentatul actor a plecat in America, unde a stat cateva luni pentru a se odihni dar si pentru a urma cursuri de actorie predate de cei mai buni profesionisti in domeniu.

De curand, carismaticul actor a fost cooptat de una dintre cele mai renumite case de productie din Turcia, "AY YAPIM", intr-un astfel de proiect ambitios, un film artistic in care o va avea drept partenera pe nimeni alta decat frumoasa si talentata Farah Zeynep Abdullah (Sultana Faria din serialul "Kosem"). Desi acestia au jucat in urma cu doi ani in acelasi serial, "Kosem", nu au avut ocazia sa se intalneasca pe platourile de filmare deoarece deoarece au filmat in perioade  diferite.

 

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.