Carismaticul Mithat din serialul Melek, pasiune nebănuită! Iată ce face renumitul actor Saim Güveloğlu când nu se află pe platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iul 2023, 12:54
Foto(5)

Cine este și câți ani are Mithat din serialul Melek! Iată care este a doua mare pasiune la care nu ar renunța niciodată chipeșul actor Saim Güveloğlu, în ciuda riscului la care se expune

Saim Güveloğlu are 38 de ani și cu toate acestea s-a remarcat încă de la primele sale roluri jucate magistral în producții de excepție în care a dovedit un talent uluitor și o carisma aparte. Chipesul actor a devenit cunoscut publicului din România de curând, în distribuția serialului Melek, în care interpretează impecabil rolul Mithat, fratele cel mic al protagonistei Melek.

Carismaticul Mithat din serialul Melek, pasiune nebănuită

Saim Güveloğlu s-a născut în anul 1985, în orașul Adana, Turcia, în sânul unei familii înstărite, care i-a oferit o educație exemplară și l-a sprijnit de-a lungul anilor în realizarea obiectivelor sale profesionale. După absolvirea liceului, ambițiosul tânăr a plecat în Ankara, unde s-a înscris la Facultatea de Inginerie Informatică din cadrul METU, iar ulterior și-a continuat studiile cu un Master în cadrul Facultății de Teatru și Film, Specializarea Regie, a Universității Kadir Has, pe care l-a încheiat cu succes.

Citește și: Vildan află că Omer și Defne sunt iubiți și le cere să se despartă. Vezi online live episodul 14 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În anul 2008 a debutat pe platourile de filmare în calitate de regizor al primului sau scurtmetraj, intitulat Kahraman, după care au urmat alte câteva scurtmetraje pe care le-a coordonat cu succes.

În anul 2016, Saim și-a făcut debutul și pe scena Teatrului din Istanbul, unde de asemenea a făcut furori și a fost plăcut de public încă de la primul rol jucat. Primul proiect de televiziune l-a acceptat în anul 2020, când a fost cooptat în distribuția serialului Melek, în care a interpretat rolul Mithat, care a însemnat o mare reușită a carierei sale si care l-a ajutat sa devina celebru si in lumea serialelor turcești si i-a adus un plus de notorietate. 

Dincolo de marea lui pasiune pentru actorie, Saim Güveloğlu le-a dezvăluit fanilor săi din mediul virtual că este si un împătimit al motoarelor și când nu se află pe platourile de filmare călătorește mult pe motocicletă parcurgând mulți kilometri, alături de prieteni care au aceeași pasiune. 

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.