Carismaticul Onur Seyit Yaran, care a dat viață personajului Doruk în serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look pentru noul său proiect! Iată cum arată în prezent celebrul actor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 apr 2024, 13:58
video Foto(4)

Onur Seyit Yaran, actorul care a jucat rolul Doruk în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație în mediul online! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs tânărul și cum arată în prezent! Actorul nu mai are alura unui adolescent!

Onur Seyit Yaran are doar 29 de ani și cu toate acestea se numără deja printre cei mai apreciați și premiați actori din tânăra generație în Turcia. Acesta a fascinat până și publicul din România, datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale deosebite, în anul 2022 când a jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Doruk, un tânăr ambițios și dornic să își protejeze iubirea.

Onur Seyit Yaran, un tânăr actor talentat cu o traiectorie de succes pe plan profesional

Onur Seyit Yaran s-a născut în anul 1995, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a oferit o educație exemplară și l-au sprijinit în clădirea carierei de succes în domeniul actoriei, așa cum tânărul și-a dorit după absolvirea liceului. În ciuda faptului că în perioada adolescenței Onur a început să cocheteze cu fotbalul și cu modelingul, părinții săi l-au redirecționat către prima lui mare pasiune, actoria.

Însă, la vârsta de 18 ani, chipeșul tânăr s-a înscris la Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Universității Hăliç, pe care a încheiat-o cu succes.

În anul 2018, Onur Seyit Yaran a fost cooptat să joace în distribuția unui serial de televiziune și așa a pătruns în lumea actoriei. În anul următor, ambițiosul tânăr s-a înscris la cursurile unei școli private de teatru, care l-a ajutat să devină un actor cu drepturi depline.

La scurtă vreme Onur a primit o nouă oferta de a juca în serialul Vuslat, iar în anul 2021 chipeșul actor a fost selectat să facă parte din distribuția producției Totul pentru familia mea, în care a jucat primul lui rol principal care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră, dar și celebritatea mult visată.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, alături de unul dintre cei mai importanți oameni din viața sa! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Onur Seyit Yaran

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Onur Seyit Yaran, apariție de senzație în mediul online! La ce schimbare uluitoare de look a recurs

Carismaticul Onur Seyit Yaran a făcut furori cu cel mai recent rol jucat magistral în serialul Totul pentru familia mea, iar de curând a fost cooptat într-un alt proiect de anvergură, intitulat Yan Odă, în care de asemenea a primit rolul principal. Pentru noul sau rol, Taylan Alabey, îndrăgitul actor a fost nevoit să recurgă la o schimbare de look.

Citește și: Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum au fost surprinși simpaticii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, dincolo de platourile de filmare! „Partenerul meu drag!”

În prezent, celebrul Onur Seyit Yaran nu mai are alură de adolescent așa cum îl știau fanii săi în serialul Totul pentru familia mea, ci arată că un bărbat matur și responsabil, însă și-a păstrat aceeași carisma captivantă.

De curând, renumitul actor a publicat pe contul lui de Instagram câteva imagini de senzație, în care și-a făcut apariția cu mustață și cu părul mai lung și mai creț, spre marea admirație a publicului.