Carla Bruni a nascut o fetita

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:19

Carla Bruni Sarkozy si Nicholas Sarkozy sunt fericitii parinti a unei fetite. Sotia presedintelui Frantei a nascut aseara, in jururl orei opt la Clinique de la Muette. Pentru moment nu se stie ce nume i-au pus bebelusului, a afirmat o sursa apropiata primei doamne.

O alta sursa a declarat jurnalistilor de la AFP ca totul a decurs normal. Dupa ce a stat cu sotia lui, de ieri dupa amiaza si pana seara, Nicolas Sarkozy a revenit la maternitate la 8 si 40 de minute pentru a-si vedea fetita.

Carla a fost internata de miercuri dimineata la clinica. Este pentru prima data in istoria Republicii Franceze cand un presedinte in exercitiu devine tata. Palatul Elysée a anuntat ca nu va trimite niciun comunicat despre nasterea bebelusului prezidential.


Inca de la inceputul lui octombrie, strada Nicolo si imprejurimile clinicii au fost imprejmuite ca masura de precautie, ceea ce devenise din ce in ce mai greu de suportat pentru locuitorii cartierului din al 6 lea arondisment. O femeie nemultumita a declarat ca: “de 15 zile cartierul e intesat de politisti si forte de ordine.. »

Marti seara, pe cand presedintele Sarkozy se intorcea de la Nisa, le-a comunicat jurnalistilor ca prima doamna nu va naste duminica, asa cum s-a spus.


Nasterea celui de-al patrulea copil al lui Nicolas Sarkozy a facut multa valva pe internet si Twitter.
In varsta de 56 de ani, Nicolas Sarkozy mai are trei copii (Pierre, 26 ani, Jean, 25 ani si Louis, 14 ani). Si este deja si bunic. Carla Bruni-Sarkozy, 43 de ani, are un fiu cu filosoful Raphaël Enthoven: Aurélien, de 10 ani.( sursa Le Figaro)



 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.