Carla, pusă la zid de Marian

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:51

Debutanţii o fac răspunzătoare de eşecul lor în bătălia de imunitate pe Carla.

Deşi aceasta şi-a recunoscut vina, Adriana şi Marian o acuză în continuare că nu i-a ascultat când i-au spus cum să-şi ţină echilibrul la proba cu ştafeta. Cel mai înverşunat de înfrângere pare Marian care nu se mulţumeşte să-i reproşeze Carlei toate greşelile, ci încearcă să-i demonstreze că nu face faţă probelor şi nu are ce căuta în competiţie. Nici Carla nu are o părere prea bună despre evoluţia lui Marian şi nu ezită să-l atace spunând că a avut până acum un parcurs descendent.



Enervat de prestaţia şi acuzaţiile Carlei, concurentul din echipa debutanţilor i-a sugerat că ar fi trebuit să se gândească mai bine înainte de a participa la concurs deoarece îi lipsesc multe calităţi necesare unui astfel de joc.

Acum echipa debutanţilor se va înfrunta cu cea a aspiranţilor, în bătălia pentru salvare. Pentru a doua oară consecutive vedetele au câştigat bătălia de imunitate.


 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: