Carmen Bruma, in culmea fericirii! Vedeta a adus pe lume o minune de baietel

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

A fost ziua cea mai emotionanta din viata lor. Carmen Bruma si Mircea Badea au devenit pentru prima data parinti. Ce le-a transmis prezentatorul fanilor sai!

Mircea Badea nu mai putut de bucurie cand a aflat ca fiul sau a venit pe lume! Dupa o zi incarcata de emotii si asteptare, micutul si-a facut aparitia la un spital din capitala, iar tatal sau a si anuntat pe Facebook marele eveniment!

Ora 22.34. S-a nascut. Ambii sunt ok", a scris Mircea Badea pe pagina sa de socializare, apoi, dupa aproximativ o ora, a revenit cu amanunte: „ 3,430 kg, 51 cm, a luat nota zece.

Se va prinde mai tarziu ca notele de zece nu-i folosesc la nimic ”, a mentionat prezentatorul, in stilul sau ironic. Chiar daca are 37 de ani, Carmen Bruma a ales sa nasca natural, mai ales ca nu a avut o sarcina cu probleme. Cat despre numele bebelusului, Carmen Bruma si Mircea Badea si-au poreclit baietelul „Vasilica 2014”.

##VIDEO112149##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.