Carmen Bruma, SECRETUL unei vieti sanatoase: “Nu ma abtin de la nimic, insa am grija s afac sport”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:32

Reguli de aur pentru o silueta de invidiat!

Te-ai intors din concediu si ai pus cateva kilograme in plus? Ei bine, nu e cazul sa te simti vinovata. Psihicul nostru are nevoie de astfel de perioade de relaxare totala in care sa nu iti refuzi nimic, mai ales din punct de vedere culinar.

Ideal ar fi sa faci cateva sedinte scurte de exercitii fizice, de maxim 15 – 20 de minute, de cate ori poti pe zi, chiar si atunci cand esti in concediu.
De exemplu, Carmen Bruma a dezvaluit ca isi ia de fiecare data coarda atunci cand pleaca in vacanta si are grija sa sara in reprize de cate 15 minute, de doua sau trei ori pe zi.

Daca nu ai chef de sport in vacanta, nu e nicio problema! Insa, la revenirea din concediu este bine sa incepi sa ai grija la ceea ce mananci si sa te gandesti serios sa reiei exercitiile fizice.
In cazul in care nu ai timp sa mergi la sala, poti exersa acasa. Antrenamentele scurte si intense vor da intotdeauna rezultate!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.