Carmen de la Sălciua a anunțat în ultimul moment că se marită. Imagini în premieră cu mireasa

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 iul 2023, 03:20

Carmen de la Salciua se marita

Sursa: Instagram

Nunta mare in showbiz-ul autohton. Carmen de la Salciua se marita, iar anuntul a fost facut chiar de mireasa.

A venit si ziua cea mare pentru Carmen de la Salciua. Cantareata isi uneste astazi destul cu alesul inimii sale, Marian Corches. Cei doi si vor jura credinta vesnica, iar cea care a facut dezvaluirea a fost nimeni alta decat insasi Carmen care a postat un filmulet pe InstaStory cu ea si cu valul de mireasa. Tanara era probabil in drum spre casa unde urmeaza sa se imbrace in rochie de mireasa:" În urmă cu câteva zile vă spunea că vor veni ceva zile frumoase în viața mea. 

Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit.”  

Citeste si: Ileana Sterp, din nou la ecograf. Dani, soțul ei, a însoțit-o pentru prima dată pentru a afla daca va avea băiețel sau tot o fetiță. Reacția barbatului a fost fabuloasă

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Carmen de la Salciua se marita

Tot evenimentul pare a fi tinut secret si toate pregatirile, probabil din superstitie. Nu se stie nimic despre nasii sau despre invitatii la nunta celebrei artiste, dar cu siguranta pe parcursul desfasurarii evenimentului, Carmen va publica poze si filmulete de la cea mai importanta zi din viata ei. Ma mult, in urma cu cateva saptamani, artista a dezvaluit ca nu va imbraca rochia de mireasa anul acesta, dar iata altfel stateau lucrurile, de fapt.

Nici mirele nu s-a lasat mai prejos si tot Carmen a fost cea care a postat o poza cu el intr-un costum foarte elegant lansand si un mesaj:" Cate figuri, dom'le!"

Carmen de la Salciua a tinut totul secret

"Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea și cu evenimentele și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente.

Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor”,   a declarat Carmen de la Sălciua, pentru un post TV.