Carmen de la Sălciua a dezvăluit câte operații estetice are. Cum arăta când nu era celebră

Autor: Diana Tilă

Carmen de la Sălciua a dezvăluit câte operații estetice are.

Sursa: Facebook Carmen de la Sălciua

Cum arăta Carmen de la Sălciua înainte să devină cunoscută. Iată câte operații estetice are artista.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite interprete de muzică de petrecere din România. Însă, puțin știu cum arăta înainte cântăreața. Astfel, vedeta a dezvăluit câte operații estetice are.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, victima abuzului în adolescență. Artista a vorbit pentru prima dată despre cea mai dificilă perioadă din viața ei ”Am sunat la Poliție”

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua  

Cântăreața Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste din România nu doar pentu vocea ei, ci și pentru aspectul fizic. Însă, vedeta a trecut prin numeroase transformări pentru a arăta așa cum este acum, apelând de mai multe ori la medicul estetician.

Ținând cont de felul în care arăta în trecut, mulți se întreabă la câte operații estetice a apelat vedeta până acum.

De curând, Carmen de la Sălciua a dezvăluit câte intervenții și-a făcut de-a lungul timpului.

Artista a dezvăluit în cadrul unui interviu că mănâncă cât se poate de sănătos, dar face și tratamente corporale. În ceea ce privește subiectul operațiilor estetice, cântăreața spune că are doar una singură, cea de la nas.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și-a pregătit casa pentru sărbătorile de iarnă, dar un detaliu a atras atenția fanilor! Incredibil ce fotografie ține în mijlocul casei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Carmen de la Sălciua a suferit o rinoplastie, pentru că avea probleme și a fost necesar să se opereze, așa că s-a ales cu un nas mult mai mic și mai drăgut decât cel pe care îl avea înainte de operație.

Vedeta susține că celelalte intervenții sunt mici ajustări pe care și le-a făcut, dar pe care nu le poate numi operații estetice.

”Am grijă de mănânc, fac tratamente corporale, operație am una singură, așa cum am mai spus, cea la nas, restul nu sunt operații, sunt mici ajustări, acid, botox.

Ajustările astea cred că le are fiecare femeie pentru că oboseală și nopțile pierdute își pun amprena pe fața fiecărui artist”, a spus Carmen de la Sălciua pentru Viața vedetelor.

Carmen de la Sălciua spune că pe paginile sociale e mereu jignită de interauți, iar mulți spun că aceasta și-ar fi pus și silicoane, lucru total neadevărat, după cum a mai povestit ea.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, acuzată că nu are credință în Dumnezeu, a pus piciorul în prag: „Ce curaj ai să te duci în biserică, știind că ai despărțit o familie?”

”Pe rețelele de socializare multă lume mă jignește, n-am nici implant mamar, toată lumea mă întreabă”, a mai spus artista.

Mai mult, Carmen de la Sălciua a reușit să dea și câteva kilograme bune jos, ceea ce îi permite acum să arate impecabil în orice ținută.