Carmen de la Sălciua a răbufnit după ce video-ul cu ea cântând la un eveniment a devenit viral pe TikTok: „Faceți mizerii grave pentru bani”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 17 oct 2023, 13:39

Carmen de la Sălciua este revoltată

Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua este o talentată cântăreață din România, așa că aceasta este invitată să concerteze la diverse evenimente, atât în țară, cât și în toată Europa.

Carmen de la Sălciua este foarte apreciată de către oameni, aceasta reușind să construiască o impresionantă comunitate de fani pe rețelele de socializare.

Ce au comentat oamenii la video-ul în care cânta Carmen de la Sălciua

Deși foarte mulți oameni o admiră pe artistă, există și persoane rău intenționate, care se leagă de mici motive pentru a-I aduce critici aspre acesteia.

Recent, bruneta a fost chemată să susțină un concert la o discotecă din Germania, iar o admiratoare a filmat-o, în timpul momentului său muzical, și a postat clipul pe TikTok.

Deși intenția fanei nu a fost una rea, în secțiunea de comentarii a clipului foarte mulți oameni și-au exprimat părerile vizavi de aspectul lui Carmen. Mulți au spus că vedeta este de nerecunoscut, față de cum o știau ei.

De asemenea, unii dintre internauți au remarcat că și vocea ei este diferită.

„Refuz să cred că e Carmen./ Nu pot să cred că e Carmen, e schimbată radical, nu am mai recunoscut-o./ Ce a pățit?/ Nu e Carmen! Nici cum arată, nici vocea!”, au fost câteva dintre comentariile la adresa lui Carmen de la Sălciua.

Însă, cu toate acestea, printre comentariile de la postare se pot observa și oameni care îi iau apărarea cântăreței, acuzându-i pe cei care au judecat-o prea aspru pentru aspectul ei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Fiecare este frumos în felul lui./ Dar ce are? Într-adevăr, nu o avantajează părul strâns, dar nu înțeleg de ce atâta hate! Este frumoasă, talentată!”, au comentat fanii brunetei.

@teodoramirela01 #party #aboutlastnight @Carmen_dela_sălciua #stuttgart #discomagic #germany ♬ sunet original- 🌸TeoOng🌼

Citește și: Culiță Sterp, dedicație muzicală pentru “fosta lui iubire”. Fanii au reacționat imediat: “Carmen de la Sălciua”

Carmen de la Sălciua este revoltată de comentariile răutăcioase

Nici Carmen de la Sălciua nu a stat nepăsătoare la vederea acestor reacții în lanț la adresa ei. În consecință, artista a răbufnit, exprimându-și, cu fermitate, punctul de vedere vizavi de comentariile negative.

„Faceți mizerii grave pentru bani(...), dar știți să judecați la greu, voi pe toate le știți, în toate sunteți ași, la comentarii răutăcioase sunteți primii.

(...) Ce comic este să ne adunăm toți și să bârfim un om care muncește și își pierde nopțile!”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina ei personală de Instagram.

Nu în ultimul rând, bruneta le-a spus celor răutăcioși să se pună în locul ei și să își imagineze cum s-ar simți dacă ar fi, și ei, criticați atât de dur.

„Atunci când lăsați un comentariu răutăcios despre cineva gândiți-vă doar atât: « Dacă în locul celui bârfit aș fi eu?».

Oare mi-ar plăcea să mă judece niște oameni pe care nu i-am văzut în viața mea?”,  a mai transmis Carmen de la Sălciua, pe InstaStory.

Citește și: „Poza asta are mulți ani”. Carmen de la Sălciua a împlinit 35 de ani! Urarea inedită primită de la una dintre cele mai bune prietene