Carmen de la Sălciua a recunoscut! Cum se înțelege cu soacra ei, mama lui Marian Corcheș

Author: Laura Macovei
Actualizat: 02 nov 2023, 11:57

Carmen de la Sălciua a recunoscut! Care este relația dintre artistă și soacra acesteia

Sursa: Carmen de la Sălciua FB

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, care i-a devenit și soț. Artista și Marian Corcheș și-au unit destinele în urmă cu un an.

În vârstă de 35 de ani, Carmen de la Sălciua este extrem de fericită în brațele soțului ei și pare că s-a apropiat foarte mult și de familia acestuia. 

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu mama soacră

Întrebată de fani cum se înțelege cu soacra ei, aceasta a avut numai cuvinte de laudă și a mărturisit că este recunoscătoare pentru relația dintre cele două. 

„Mulțumim lui Dumnezeu pentru această legătură! E un om minunat!” a scris Carmen de la Sălciua, la secțiunea instastory. 

Citește și: Carmen de la Sălciua a răbufnit după ce video-ul cu ea cântând la un eveniment a devenit viral pe TikTok: „Faceți mizerii grave pentru bani”

Carmen de la Sălciua, nuntă cu puțini invitați

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au spus „DA” în urmă cu un an, însă vedeta a postat abia recent fotografiile de la nuntă.

„Amintiri nepostate ”, a scris aceasta într-o fotografie de pe pagina sa de Instagram, în care apare semnând la cununia civilă. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Contrat așteptărilor, cântăreața de muzică populară și muzică de petrecere a preferat o nuntă cât mai restrânsă. 

Citește și: Culiță și Iancu Sterp, dezvăluiri de senzație la sală: ”Eu merg la sală să dau burta jos, să mă placă gagicile” Ce spune artistul despre o posibilă luptă în cușcă?

La nunta celor doi au participat doar cei apropiați, iar pozele au fost ținute secret până de curând, când artista a publicat câteva dintre acestea pe pagina sa de Instagram.

Cei doi ar fi dorit să organizeze un eveniment mai mare, eventual cu un posibil botez, însă lucrurile nu au fost de așa natură.  

„Să știi că nu, nu va avea loc petrecerea de nuntă în acest an.

Noi ne dorim, dacă ne ajută Dumnezeu, să facem un copil, să facem un botez mai grandios, nunta nu știu dacă o să fie cu petrecere mare, dar am vrea botezul să fie mai grandios, cu tot cu nunta cumva.

La anul, dacă vrea Bunul Dumnezeu, să ne ofere un copil!”,  spunea Carmen de la Sălciua, în urmă cu ceva timp, pentru  Spynews. Situația pare că a fost alta, iar nunta celor doi a avut loc. 

În ziua cea mare, Carmen de la Sălciua a purtat o rochie lungă și vaporoasă, într-o nuanță de roz pudrat, iar soțul ei a avut un costum impecabil, negru.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?