Carmen de la Sălciua, apariție extravagantă! Detaliul incredibil pe care l-au observat fanii în pozele postate de artistă

Author: Diana Ghita

Carmen de la Sălciua a fost o nașă foarte elegantă

Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua și soțul ei, Marian Corcheș au fost nași de cununie pentru doi tineri însurăței.

Carmen de la Sălciua, celebra cântăreață de muzică de petrecere, a avut parte de o zi specială în viața ei.

Citește și: Carmen de la Sălciua, despre ideea de a avea un copil: ,,Nu am un răspuns''. Ce a mărturisit artista

Cum a apărut Carmen de la Sălciua la nuntă

Ieri, artista și soțul ei au petrecut pe cinste.

Cei doi au fost nașii unui frumos cuplu. Bineînțeles că, fiind o persoană foarte activă, care își ține urmăritorii constant informați cu tot ce i se întâmplă, Carmen de la Sălciua a postat multe fotografii de la evenimentul special.

Aceasta s-a pozat în diverse ipostaze, arătându-le fanilor de pe Instagram, în lux de amănunte, toate clipele importante de la nunta la care a fost nășică.

Vedeta a postat fotografii cu soțul ei, cu finii, cu celelalte patru nașe ale mirilor, dar și singură, etalându-și rochia superbă.

Citește și: „Mereu atent”. Cât de mult o răsfață Marian Corcheș pe Carmen de la Sălciua! Soțul cântăreței este extrem de romantic

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce au observat fanii

Carmen a avut o rochie neagră, lungă, de tip sirenă, care i s-a potrivit de minune. De asemenea, rochia a avut și câteva detalii care i-au scos în evidență calitățile fizice artistei, iar fanii nu s-au abținut să comenteze vizavi de ținuta extravagantă.

,,Rochița e demențială.''/ WOW! Carmen, ești superbă! Îți stă foarte bine în negru și rochița este minunată./

Elegantă și atrăgătoare, ca întotdeauna. Ești o prințesă./ Arăți sublim în ea./ Super elegantă și frumoasă.'',  au fost doar câteva comentarii la postarea lui Carmen de la Sălciua, de pe contul ei personal de Instagram.

Nici Marian Corcheș nu a fost ocolit de complimente, primul fiind făcut chiar de către soția lui. Partenerul cântăreței a avut un costum asortat cu rochia ei, iar amândoi au strălucit împreună.

,,Nașule, ce frumos ești!'', a scris Carmen într-un InstaStory cu poza lor de cuplu.

,,WOW... Superbi. Felicitări pentru eleganță!/ De-a dreptul minunați./ Soțul tău în costumul negru este, de asemenea, deosebit. Un cuplu perfect./ Super frumoși.'',  au comentat fanii la pozele de cuplu ale celor doi nași, postate de Carmen de la Sălciua.

Citește și: Vestea primită de Carmen de la Sălciua din partea medicului în legătură cu sarcina: „Nu pot să îl fac”. Artista își dorește foarte mult să aibă un copil