Carmen de la Sălciua, cerută în căsătorie în direct, la Teo Show, după două saptamani de relație! Reacția cântăreței a fost total neașteptată: "Îmi e și frică să mă bucur"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 27 oct 2021, 14:57

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de noul iubit. Dupa două saptamani de relație vedeta a fost cerută în căsătorie. Care a fost reacția cântăreței?

Cântăreața Carmen de la Sălciua se află în centrul unui scandal. Fosta soție a lui Culiță Sterp ar avea o relație cu un bărbat însurat. Cu toate acestea, artista a fost ceruta de sotie. Iată cum a reacționat când a auzit ce a spus iubitul ei.

Citeste si: Cine este Marian, afaceristul care a cerut-o în căsătorie în direct pe Carmen de la Sălciua: "Ne știm de opt ani!"

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mesaj dur: "Eu am trecut printr-un divorț, știu ce înseamnă așa că nu aș putea să fac ceva ce poate mie mi s-a făcut la momentul respectiv

Carmen de la Sălciua, cerută în căsătorie

Carmen de la Sălciua trăiește o poveste de dragoste interzisă cu un bărbat însurat.

Recent, în cadrul unui interviu bărbatul a vorbit despre relația cu soția lui, dar și despre relația cu artista Carmen de la Sălciua.

"Eu am fost căsătorit doi ani și trei luni. Problemele mele cu soția au început de vreo opt luni de zile, în care soția mea a stat cinci luni de zile plecată de la mine de acasa, la Arad. Moment în care eu am prins-o cu niște minciuni, cu niște infidelități și de acolo  tot îi cer divorțul.

De două luni îi tot cer divorțul, am mesaje în care îi spun că vreau să divorțez",  a dezvăluit Marian, iubitul lui Carmen de la Sălciua. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Mesajul emoționant postat de Carmen de la Sălciua de ziua ei! Ce referire a făcut la fostul soț, Culiță Sterp: ''De 13 ani încoace m-am simțit ca o''

Presupusa soție a bărbatului susține că partenerul de viață se iubește cu faimoasa artistă, pe care o acuză ca i-ar fi „spart casa”. Însă, iubitul lui Carmen a mărturisit că soția l-a înșelat de mai multe ori i că are i dovezi.

"Am dovezi. Fotografii nu am, doar mesaje și recunoașterea soției că a ieșit cu cineva la cafea. În luna august, a plecat de acasă pentru că tatăl ei era bolnav, pentru câteva zile, și nu s-a mai întors o lună! Motivul oficial al divorțuilui este infidelitatea de care a dat dovadă de vreo trei

ori", a mai dezvăluit iubitul lui Carmen de la Sălciua.

Întrebat dacă are de gând să ajungă cu atista Carmen de la Săciua în fața altarului, Marian a răspuns ferm:" Da, dacă o să pot să divorțez, o să ajug și cu ea în fața altarului. Este un om minunat."

În cadrul emisiunii Teo Show, Carmen de la Sălciua a avut ocazia să audă interviul telefonic cu iubitul ei.

După ce a ascultat interviul, Teo Trandafir a întrebat-o pe artistă dacă poate să spună că, ceea ce a zis Marian, poate fi tradus ca o cerere în căsătorie. Reacția cântăreței a fost total neașteptată: "Nu știu. Am rămas șocată de ce am auzit, pentru că nu știam ce va spune. Imi e și frica să mă bucur. E un sentiment foarte plăcut să fii iubit și să vorbească cineva așa frumos despre tine"