Carmen de la Sălciua, concurentă la "Puterea Dragostei" în sezonul 3? Prima declarație despre participare

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 ian 2021, 06:20

Carmen de la Sălciua, concurentă la Puterea Dragostei în sezonul 3? Fanii au fost curioși să afle dacă o vor vedea în show-ul de televiziune, iar ea a răspuns.

Carmen de la Sălciua, concurentă la "Puterea Dragostei" în sezonul 3?  Artista a clarificat acest aspect și a dezvăluit dacă va veni în emisiune pentru a-și găsi marea dragoste.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, din nou în cabinetul medicului. Ce intervenție și-a făcut acum?

Carmen de la Sălciua, concurentă la "Puterea Dragostei" în sezonul 3? Prima declarație despre participare

După despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a ales să fie destul de discretă în ceea ce privește viața ei personală. Astfel, fanii acesteia îi adresează tot timpul întrebări în legătură cu acest subiect, iar acum, cei ce o urmăresc pe instagram au fost curioși să afle dacă ar participa sau nu la Puterea Dragostei pentru a-și găsi sufletul pereche.

"Dacă nu ai mai avea cântări te-ai duce la Puterea Dragostei? Ca idee.

PS: Ești minunată, voce de aur."
, a întrebat-o un fan pe Carmen de la Sălciua.

Pentru că primește frecvent această întrebare, Carmen de la Sălciua a decis să clarifice acest aspect. Cântăreața a precizat că nu și-ar putea găsi niciodată jumătatea într-o emisiune de televiziune, motiv pentru care nu va participa la Puterea Dragostei.

"Îmi adresați atât de mult întrebarea asta.

Par tipul de femeie care să își întâlnească alesul într-un show? Nu aș merge! Nu am nimic împotriva celor care o fac, vreau să specific asta!", a spus Carmen de la Sălciua.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce cadou a primit Carmen de la Sălciua? A postat imaginea pe instagram și fanii au reacționat: "Iubire nouă la orizont?"

Cum arata noua casa a cantaretei Carmen de la Salciua. Fanii se asteptau la altceva

Carmen de la Salciua s-a mutat intr-o casa noua si se mandreste cu ea. Iata cum arata locul in care artista se simte ca in rai.

Artista Carmen de la Salciua se bucura de realizarile sale, iar printre acestea este si noua ei casa pe care cantreata o numeste "rai".

Recent, fosta sotie a lui Culita Sterp le-a aratat fanilor ei cum arata o parte din noua ei casa. Gusturile artistei sunt impecabile, insa fanii se asteptau sa vada altceva.

"Am finalizat o mică parte din raiul meu... Nu e roz dar oamenii se mai schimba!",  a scris artista.

Citește continuarea aici.  

Citeste si: Carmen de la Sălciua rupe tăcerea după ce Culiță Sterp a anunțat că are o nouă iubită: „Nu pot să accept sub nicio formă”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.