Carmen de la Sălciua, criticată de internauți: „Îmi ești antipatică!” Gestul care a stârnit controverse în mediul online

Author: Diana Ghita
Actualizat: 01 nov 2023, 11:27

Carmen de la Sălciua

Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua este o celebră cântăreață din România, care, prin talentul ei muzical și prin carisma sa, a reușit să cucerească o mulțime de oameni.

Carmen de la Sălciua este, de asemenea, o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe pagina ei de Instagram, acolo unde a strâns un număr impresionant de urmăritori, care o îndrăgesc.

Carmen de la Sălciua este permanent conectată cu fanii săi

Artista comunică mereu cu fanii ei, întrucât are o relație foarte strânsă cu aceștia. Astfel, ea îi ține constant la curent cu noutăți din viața ei personală și din cariera muzicală.

Recent, vedeta a inițiat o sesiune de întrebări și răspunsuri, pentru a afla ce curiozități mai au urmăritorii ei. Aceștia au întrebat-o ce melodii urmează să lanseze, cum își va petrece sărbătorile, ba chiar i-au cerut și sfaturi în legătură cu anumite situații.

Carmen le-a răspuns tuturor, cu mare drag, însă unele păreri ale cântăreței au generat controverse în rândul oamenilor din online.

Aceasta a fost întrebată dacă sărbătorește Halloween-ul, iar ea a ales să fie sinceră și să spună că nu îl sărbătorește și că nu are o părere tocmai bună vizavi de acest obicei împrumutat de la străini.

„Nuu! Chiar nu mi se pare nimic comic în a mă costuma în „Necuratul”.”, a spus Carmen de la Sălciua.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: „Poza asta are mulți ani”. Carmen de la Sălciua a împlinit 35 de ani! Urarea inedită primită de la una dintre cele mai bune prietene

Gestul lui Carmen de la Sălciua care i-a înfuriat pe internauți

Toți cei care o urmăresc știu că vedeta este o persoană foarte focusată pe latura religioasă și în ceea ce ține de spiritualitate, motiv pentru care decide să celebreze sărbătorile ce țin de religia creștin-ortodoxă, ci nu obiceiuri străine.

Răspunsul artistei l-a indignat pe cel care i-a adresat respectiva întrebare, criticând-o din cauză că nu se conformează majorității oamenilor, care sărbătoresc Halloween-ul: „ Îmi ești antipatică! Toți sărbătoresc Halloween-ul. E un obicei. Tu te dai marea sfătuitoare”.

Carmen de la Sălciua s-a arătat revoltată de acest mesaj, spunând că fiecare decide ce sărbătorește și ce nu. De asemenea, ea a mai spus că nimeni nu este obligat să se conformeze unei tendințe doar pentru că majoritatea o fac.

„Și dacă toată lumea face asta eu trebuie să merg într-acolo? Nu avem dreptul să fim împotriva curentului? Trebuie să înotăm toți unii după alții? Decizia mea e să nu îl sărbătoresc! Dacă decizia ta e să faci asta... te privește! Sper să nu îți fiu și mai antipatică.”, a transmis artista, pe InstaStory.

Citește și: Carmen de la Sălciua a răbufnit după ce video-ul cu ea cântând la un eveniment a devenit viral pe TikTok: „Faceți mizerii grave pentru bani”