Carmen de la Sălciua, deschisă și sinceră în privința vieții de cuplu cu Marian Corcheș: „Nu pot să spun că ăsta e secretul”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 10 ian 2024, 15:19

Carmen de la Sălciua, deschisă și sinceră în privința vieții de cuplu cu Marian Corcheș

Sursa: Carmen de la Sălciua Insta

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Marian Corcheș. Aceștia și-au unit destinele în urmă cu un an și sunt pregătiți să își mărească familia în 2024.

Carmen a fost transparentă în ceea ce privește relația dintre ea și Marian. Aceasta a făcut o comparație cu relațiile anterioare, evidențiind complexitatea iubirii și subliniind că nu există o rețetă universală pentru fericirea în cuplu.

Vorbind despre secretul relației ei, artista subliniază importanța înțelepciunii, discernământului și alegerea unui partener care să se potrivească cu valorile și limitele personale.

Care este secretul relației dintre Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș

„Eu am învățat că o relație nu e ca alta. Eu am crezut de-a lungul timpului și de-a lungul experiențelor că de fapt e nevoie de iubire, de fidelitate, de încredere și cam atât. Fiecare om are cu totul alte nevoi, asta am învățat. Dragostea e mai mult decât se poate descrie în câteva cuvinte, nu poți să o descrii. Nu pot să spun că ăsta e secretul.

Secretul ține și de tine ca om, și de el, cel fel de om îți alegi cu care să îți împarți viața, care îți sunt limitele. Sunt femei care îndură mai mult, altele nu, care își stabilesc niște limite de la bun început și atunci dacă ele sunt încălcate, se produce o despărțire. Iubirea nu poate fi descrisă, eu așa o văd, în momentul ăsta, în viața mea.

După o anumită vârstă, cu siguranță găsești o înțelepciune prin care lucrurile se întâmplă diferit și nu le mai treci doar prin filtrul inimii, gândești puțin și cu capul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

E foarte important să ai înțelepciune, să discerni binele de rău și un om bun de unul care nu e bun pentru tine sau pentru copiii tăi.

E și o loterie, poți să o numești, ” a declarat Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua, fotografie șocantă pe rețelele sociale

Chiar de sărbători, Carmen și-a șocat fanii printr-o postare neașteptată, cu descrierea: „ 2024… vrem să fim 3 în poză la sfârșitul anului”. Ei bine, nu mai este o noutate faptul că cei doi își doresc să devină părinți cât mai repede. 

Citește și: Carmen de la Sălciua a răbufnit după ce video-ul cu ea cântând la un eveniment a devenit viral pe TikTok: „Faceți mizerii grave pentru bani”

Este singura mea dorință pentru 2024! Chiar îmi doresc să avem un copil. Știi cum se zice, să fie ce o fi, dar să fie fetiță! Glumesc.

Să fie ce o fi, dar să fie sănătos. Eu am postat acum din Spania, am cântat acolo și în ziua următoare m-am întâlnit cu niște prieteni care aveau o fetiță și m-am pozat cu ea. Într-adevăr, e frumos să ai o fetiță, acum mi-ar plăcea și fetiță și băiat. Ce o fi, important este să îmi dăruiască Dumnezeu, dacă are pentru mine un copilaș ”, a mărturisit Carmen de la Sălciua pentru WOWbiz.