Carmen de la Salciua despre avort: "A aruncat intr-o chiuveta niste manute si niste picioruse..."

Autor: L.S.
Actualizat: 17 nov 2020, 00:00

Carmen de la Salciua a raspuns intrebarilor primite de la admiratorii ei, in ce priveste avortul. iata ce a spus fosta sotie a lui Culita Sterp.

Carmen de la Salciua a fost intrebata de fanii ei despre avort, iar tanara artista le-a raspuns printr-un mesaj care exprima o experienta extrem de urata pe care a trait-o artista.

" Ce parere ai despre avort? Fetele care recurg la asa ceva procedeaza corect, avand in vedere viitorul lor?", este intrebarea venita de la mai multe fane.

" Avortul este un pacat mare! Tocmai pentru ca ucizi un suflet care nu are aparare! De asta e uracios in fata lui Dumnezeu! Exista atatea metode contraceptive totusi si tehnilogia ne pune la dispozitie foarte multe variante de a evita sa ucizi un suflet! daca totusi se intampla... lasa-l sa creasca si sa supravietuiasca! Am fost odata pe holurile unui spital si stateam sa astept niste analize, cand am vazut cum un medic a iesit dintr-o sala unde a facut un chiuretaj...

a aruncat intr-o chiuveta niste manute si niste picioruse ca si cand ar fi aruncat un ambalaj! Romania e pe locul 2 la avorturi! Pacat! Ne-a ferit Dumnezeu de multe si fata de alte tari chiar am fost privilegiati!",
a scris Carmen de la Salciua intr-un instastory recent

Citeste si: Mesajul extrem de emotionant: Carmen de la Salciua, despre divortul parintilor ei. "Dumnezeu iti va purta de grija"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fetita a inceput sa planga si sa urle in magazin, iar tatal ei s-a asezat deasupra copilei. Lumea ii spunea ca e nebun de legat, dar cand barbatul le-a explicat de ce face asa, au izbucnit in lacrimi

Citeste si: Forma buzelor îți spune cine ești: o femeie ambițioasă sau soția ideală