Carmen de la Sălciua, despre ideea de a avea un copil: ,,Nu am un răspuns''. Ce a mărturisit artista

Author: Diana Ghita
Actualizat: 07 sep 2023, 23:16

Ce a dezvăluit Carmen de la Sălciua pe rețelele sociale

Sursa: Arhivă

Carmen de la Sălciua a inițiat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. În urma întrebărilor primite de la fani, aceasta a dezvăluit detalii din viața ei.

Carmen de la Sălciua se află printre cele mai în vogă cântărețe din România.

Citește și: ,,Dacă nu se potolește'' Nelu Popa va fi dat în judecată de Carmen de la Sălciua. Ce acuzații a primit artista din partea fostului coleg de formație

Familia lui Carmen de la Sălciua

Artista este foarte apreciată de către publicul din țara noastră, astfel că a strâns un număr impresionant de fani în mediul online, care sunt foarte curioși în legătură cu viața ei personală și profesională.

Acum un an, Carmen s-a căsătorit cu Marian Corcheș. După ce și-a găsit jumătatea, lumea se întreabă, acum, când va veni un al treilea membru în familie.

Chiar dacă vedeta a vorbit de mai multe ori despre acest subiect, arătându-se dornică să devină mămică, încă se nasc întrebări în jurul acestui subiect. Acest lucru pare că a început să o deranjeze pe brunetă.

Citește și: „Mereu atent”. Cât de mult o răsfață Marian Corcheș pe Carmen de la Sălciua! Soțul cântăreței este extrem de romantic

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce a mărturisit Carmen de la Sălciua

Recent, Carmen de la Sălciua a lansat în InstaStory o secțiune prin intermediul căreia le-a permis fanilor să-i adreseze întrebări.

Ei bine, astăzi, printre alte curiozități primite, artista a fost întrebată, din nou, despre când va avea un copil. 

Iritată de acest subiect repetitiv, cântăreața a răspuns că doar Dumnezeu știe când ea și soțul ei vor avea un copil.

„Poate că dumneata nu ai fost rău intenționată când mi-ai pus întrebarea asta, dar să ști că această întrebare este echivalentă cu întrebarea: «Când vei muri?» sau «Cât vei trăi?».

Întrebare la care noi oamenii, fiind prea mici și prea neînsemnați, nu avem un răspuns.

Așa că pot să-ți spun doar atât: «Dumnezeu știe când va fi să avem un copilaș! Noi lucrăm la asta. Dar când va fi să avem un copilaș, voi anunța, pentru că e o mare binecuvântare!»”, a fost răspunsul lui Carmen de la Sălciua, în story-ul de pe pagina ei de Instagram.

Citește și: "Unica mea familie" Carmen de la Sălciua, declarație de dragoste pentru soțul ei. Reacția neașteptată a lui Marian Corcheș! Artista nu se aștepta la acest răspuns