Carmen de la Sălciua destramă zvonurile cum că ar fi gravidă! „Văd că există multă controversă”

Autor: Diana Ghita

Carmen de la Sălciua nu este, deocamdată, gravidă

Sursa: Instagram Carmen de la Sălciua

Celebra cântăreață, Carmen de la Sălciua, este mereu asaltată de întrebări despre momentul în care va deveni mămică.

Recent, Carmen de la Sălciua a postat o fotografie în care își ținea mâna pe burtică, moment în care au apărut zvonurile precum că vedeta este, în sfârșit, însărcinată.

Carmen de la Sălciua nu este gravidă

Miercuri, vedeta a postat, pe pagina ei personală de Instagram, o fotografie în care i se vedea burtica și în descrierea căreia anunța că „urmează schimbări importante” atât în viața ei personală, cât și profesională.

Toate aceste lucruri le-au trezit imediat bănuieli urmăritorilor, care au tras concluzia că artista se referă la faptul că a rămas gravidă. Din acest punct a fost doar o chestiune de timp până când speculațiile au luat amploare.

Văzând că zvonurile se împrăștie rapid, Carmen de la Sălciua s-a gândit să vină cu explicații în vederea respectivei postări, pentru ca oamenii să nu înțeleagă greșit mesajul transmis de ea.

„Văd că există multă controversă și aș vrea să opresc acest șir al comentariilor și al acestui subiect până când voi anunța oficial că s-a întâmplat această minune în viața mea”, a scris cântăreața într-o postare de pe Instastory.

Citește și: „Sarcină ușoară!”. Vestea momentului pentru Carmen de la Sălciua. Fanii au reacționat imediat, după ce vedeta a postat o fotografie cu burtica ce pare de graviduță

Carmen de la Sălciua s-a referit la altfel de schimbări

Astfel, artista a argumentat că schimbările din viața ei nu sunt legate de apariția unui copil, iar prin respectiva fotografie nu a vrut să dea de înțeles acest lucru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Eu știu că voi vă doriți să mă vedeți mămică, și eu îmi doresc asta... Și vreau să vină ziua în care voi face acest frumos anunț. Dar nu despre această ”schimbare” era vorba în postarea mea”,  a specificat Carmen.

De asemenea, vedetei îi pare rău că i-a indus în eroare pe internauți cu poziția în care și-a pus în evidență burtica, explicându-le că doar a acumulat niște kilograme în plus.

Citește și: Carmen de la Sălciua, iritată de întrebările internauților: „Așa prost crescut?!”. Ce a deranjat-o pe vedetă

„Ca să fiu sinceră, în ultima vreme mă ”fălesc” și cu câteva kilograme în plus, de care mă străduiesc să scap... Și astea creează atâta controversă! Poate mă ajutați cu un program mișto de slăbit”,  mai

spune artista în postare.

Nu în ultimul rând, aceasta a dezvăluit că prin „schimbări importante” s-a referit la faptul că urmează să se implice în diverse proiecte pe plan profesional și că viața ei începe să ia o turnură frumoasă.

„Deocamdată vorbesc de niște proiecte viitoare care au legătură cu muzica, cu cariera mea, cu activitatea mea din online, cu evoluția și schimbarea anumitor obiceiuri vechi... Veți vedea pe parcurs”,  a mai scris Carmen de la Sălciua pe Instastory.