Carmen de la Sălciua, dezvăluiri senzaționale despre iubita lui Culiță Sterp: "A fost și la nunta noastră"

Autor: Marina Ionescu
Carmen de la Sălciua, mărturisiri neașteptate despre actuala iubită a lui Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai în vogă soliste din România la momentul actual. Frumoasa brunetă se bucură de o carieră de succes și de mulți fani, dovadă fiind susținătorii ei de pe rețelele de socializare.

Solista de muzică lăutărească este o prezentă constantă în mediul online. Ea își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața profesională și personală. Recent, vedeta a răspuns curiozităților pe care fanii le-au avut prin mesajele din InstaStory.

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre iubita lui Culiță

Carmen își încurajează fanii să-i pună întrebări și nu se sfiiește să răspundă nici celor care sunt mai incomode.

S-ar putea îndrăgosti artista  de un băiat simplu, sau are nevoie de un bărbat potent financiar? 

„Dacă are calități financiare, să le aibă pentru el ca să nu devină nesigur pe abilitățile lui și să intre într-o competiție de ambiții și orgolii. O femeie puternică deranjează în multe cazuri într-o relație. Pentru că ea este cerebrală, nu se sfiește să spună ce crede, e stăpână pe ce spune, pe ce gândește.

Și atunci bărbatul trebuie să-i țină piept  astfel încât, să nu pară că face un efort. Dacă un om are iubire pentru tine și simți ce poți construi alături de el, te duci fără să pui întrebări”, 
a declarat artista pe Instagram.

Citeste si: Cine este tatal lui Culita Sterp! Mama Geta a spus tot adevarul despre parintele fratilor Sterp. De ce Culita nu vorbeste niciodata despre el?

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit după doar doi ani de mariaj. Ruptura dintre ei a dat naștere multor speculații și nedumeriri cu privire la infidelitatea unuia dintre cei doi. Într-un final, se pare că relația nu a mai putut fi reparată. Ea a dorit să le transmită fanilor că au rămas în relații bune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„A fost greu, au existat după divorț și tentative de împăcare, dar nu a mai funcționat. Mă bucur că acum lucrurile s-au așezat în viața lui și îi doresc binele. Să fie fericit, are o femeie frumoasă alături și vine pe drum și un omuleț.”

De altfel, Carmen a făcut mai multe dezvăluiri, în mediul online, despre lucruri care reprezentau un real interes pentru cei ce îi urmăresc activitatea.

Ea a vorbit recent despre relația iubila lui Culiță Sterp.

Citeste si: Culita Sterp nu va fi langa Daniela cand i se va naste copilul? Ce spune iubita cantaretului despre plecarea lui la Survivor Romania 2021

Fanii au fost curioși să afle dacă artista și viitoarea soție a lui Culiță Sterp se cunosc. Răspunsul artistei a șocat pe multă lume,  „Da, a fost și la nunta noastră.”

Citeste si: Motivul pentru care Culita Sterp a venit la Survivor Romania 2021! A spus fara nicio jena in fata tuturor in Arena

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.