Carmen de la Sălciua, dezvăluiri surprinzătoare despre copil: „Va fi o fetiță”. Artista a vorbit, pentru prima dată, despre sarcină

Autor: Diana Ghita

Carmen de la Sălciua a vorbit despre copil

Sursa: Instagram Carmen de la Sălciua

Recent, cântăreața Carmen de la Sălciua a fost invitată la podcastul lui Teo Trandafir, „Gând la Gând cu Teo”, unde a vorbit despre eforturile pe care ea și soțul ei le fac pentru a avea un copil.

Carmen de la Sălciua i-a dezvăluit lui Teo Trandafir că, recent, a încheiat o serie de tratamente care s-o ajute să rămână însărcinată, întrucât ea și soțul său, Marian Corcheș, își doresc foarte mult să aibă un copil.

Carmen de la Sălciua se străduiește să rămână însărcinată

Înainte de a fi împreună cu actualul ei partener, artista nu voia deloc să aibă copii, întrucât a simțit că mariajul ei anterior nu avea să fie unul de durată.

Însă acum își dorește mai mult ca niciodată să-și mărească familia, motiv pentru care ea și soțul său fac eforturi intense.

Teo Trandafir: „Ți-ai dorit copii?”.

Carmen de la Sălciua: „Nu, nu mi-am dorit copii. Când eram în cealaltă căsnicie nu mi-am dorit deloc, pentru că nu simțeam că fostul meu soț o să fie cu mine până la capătul drumului și atunci eram foarte sceptică în privința copiilor.

Dar acum îmi doresc din tot sufletul și chiar muncim la asta. Am făcut și câteva tratamente și acum când o vrea Dumnezeu, că nu pot să controlez. De curând le-am terminat, e perioada foarte recentă”.

Citește și: Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am mici ajustări”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș și-ar dori o fetiță

Mai departe, cântăreața i-a dezvăluit moderatoarei că atât ea, cât și Marian Corcheș, și-ar dori să aibă o fetiță împreună: „Eu simt că copilul meu va fi cel mai bun prieten al meu și cred eu, nu știu de ce am feeling-ul ăsta, că va fi o fetiță, mi-ar și plăcea”. 

Teo Trandafir:  „ Și soțul tot fetiță vrea?”.

Carmen de la Sălciua: „Soțul, în fața prietenilor, spune: „Vreau băiat”. Dar el își dorește o fetiță, eu simt asta”.

Ulterior, moderatoarea a întrebat-o pe invitata ei cum se va împărți între viața de mamă și carieră, după ce se va naște copilul, iar aceasta din urmă a explicat că va încerca să găsească un echilibru, întrucât nu vrea să renunțe la activitatea artistică.

Citește și: Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au făcut anunțul mult așteptat! „Să fim 3”

Teo Trandafir: „Până când crește, ce te faci? O să ai mai puține cântări? O să ai mai puține evenimente? O să apelezi la ajutor?”.

Carmen de la Sălciua:  „Cu siguranță avem ajutor din partea părinților, și din partea mamei, și din partea soacrei mele.

Ne vor fi alături, dar eu nu-mi doresc nici să las cariera de-o parte, îmi doresc să le îmbin”.