Carmen de la Sălciua, imagini nepostate de la nuntă! Cum au reacționat fanii la vederea fotografiilor

Author: Diana Ghita

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș

Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua este căsătorită de un an cu bărbatul iubit, Marian Corcheș, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Deși nunta lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș a avut loc în urmă cu un an de zile, aceasta a publicat recent imaginile de la eveniment.

Cum a decurs nunta lui Carmen de la Sălciua

Artista și soțul ei au organizat o nuntă restrânsă, la care au participat doar cei foarte apropiați celor doi miri. Aceștia ar fi urmat să celebreze evenimentul, printr-o petrecere mai mare, anul acesta, odată cu un posibil botez, întrucât cei doi se gândeau că vor fi binecuvântați cu un copil.

„Să știi că nu, nu va avea loc petrecerea de nuntă în acest an. Noi ne dorim, dacă ne ajută Dumnezeu, să facem un copil, să facem un botez mai grandios, nunta nu știu dacă o să fie cu petrecere mare, dar am vrea botezul să fie mai grandios, cu tot cu nunta cumva.

La anul, dacă vrea Bunul Dumnezeu, să ne ofere un copil!”, a declarat Carmen de la Sălciua, în urmă cu ceva timp, pentru Spynews. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat, iar petrecerea a fost

amânată.

În ziua în care și-au unit destinele, cuplul nici măcar nu a postat fotografii, pentru fanii lor din online, până în urmă cu doar câteva ore, când artista a decis să le arate urmăritorilor câteva imagini de la eveniment.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Carmen de la Sălciua, criticată de internauți: „Îmi ești antipatică!” Gestul care a stârnit controverse în mediul online

Carmen de la Sălciua a publicat imaginile de la nuntă

Cântăreața a hotărât să facă publice fotografiile abia la un an de la cununia cu Marian Corcheș. Motivul pentru care, în tot acest timp, vedeta a preferat să țină pentru ea aceste poze rămâne, deocamdată, sub semnul întrebării.

În ziua cea mare, Carmen de la Sălciua a purtat o fabuloasă rochie lungă și vaporoasă, în culoarea roz pudrat, iar soțul ei a avut un costum elegant de mire, all black.

În descrierea fotografiilor de la nuntă, artista a scris un mesaj nostalgic: „Amintiri nepostate… Cu fosta domnișoară Racolta”.

Fanii săi au reacționat imediat la frumoasele poze, complimentând-o și transmițându-I numai gânduri bune, atât ei, cât și lui Marian.

„Să fiți fericiți!!!!/ Felicitări! Meriți tot ce ai acum! Ești un suflet minunat și Dumnezeu ți-a ascultat rugăciunile!/ Oricum ai fost cea mai frumoasă mireasă/ Casă de piatră!/ Ce superbă e rochia!”, au fost câteva dintre comentariile internauților, la postarea de pe pagina de Instagram a lui Carmen de

la Sălciua.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua)

Citește și: Carmen de la Sălciua, despre ideea de a avea un copil: ,,Nu am un răspuns''. Ce a mărturisit artista