Carmen de la Sălciua, iritată de întrebările internauților: „Așa prost crescut?!”. Ce a deranjat-o pe vedetă

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 30 ian 2024, 16:22

Ce a deranjat-o foarte tare pe Carmen de la Sălciua

Sursa: Facebook Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua este o cunoscută artistă din România. Fiind o persoană foarte carismatică, aceasta a strâns o comunitate impresionantă de fani.

Carmen de la Sălciua este o persoană foarte activă în mediul online, mai ales pe Instagram, acolo unde interacționează frecvent cu urmăritorii ei.

Ce întrebări au supărat-o pe Carmen de la Sălciua

Cântăreața obișnuiește să inițieze sesiuni de tip „întrebări și răspunsuri”, în secțiunea de Instastory. Însă, datorită întrebărilor care au început să devină din ce în ce mai iritante, se gândește serios să renunțe la aceste interacțiuni.

„Să fiu sinceră, înainte când făceam sesiunea cu întrebări îmi făcea o așa mare plăcere să răspund la întrebările pe care voi mi le puneați acolo și câteodată scriam chiar și romane, îmi plăcea, venea ceva din suflet.

Dar acum mă gândesc serios să nu mai fac sesiunea asta cu întrebări”, spune Carmen de la Sălciua, foarte revoltată, într-un Instastory.

Citește și: Carmen de la Sălciua, deschisă și sinceră în privința vieții de cuplu cu Marian Corcheș: „Nu pot să spun că ăsta e secretul”

Aceasta le explică celor din online că, de la o vreme, primește din ce în ce mai multe întrebări fără rost, care au început să o enerveze.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Majoritatea, 90% dintre întrebări, sunt de cea mai proastă calitate, la modul că o femeie o întreabă pe altă femeie: «Când rămâi însărcinată? Când vei face copil? Ce scutece vrei să folosești?». Niște porcării...”, transmite vedeta.

Carmen de la Sălciua nu mai vrea să fie întrebată despre sarcină

Pe această cale, artista a ținut să tragă un semnal de alarmă, evidențiind faptul că astfel de întrebări o afectează foarte mult atât pe ea, cât și pe alte femei care le primesc.

„Nu mi se pare potrivit deloc, unele femei chiar suferă, îmi scriu foarte multe femei că au primit întrebarea asta și intraseră în depresie chiar”, povestește Carmen.

Citește și: Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au făcut anunțul mult așteptat! „Să fim 3”

Ultima sesiune de întrebări și răspunsuri inițiată de cântăreață s-a încheiat chiar cu o astfel de întrebare: „Știu că e o întrebare care nu se ”întreabă”, dar un bebe când faceți?”.

Această curiozitate i-a pus capac vedetei, care a spus: „Culmea, că unele dintre voi chiar știu că această întrebare nu se pune. Dacă știi că nu-i frumos să întrebi, insiști? Insiști în acest subiect? Adică să fii așa prost crescut?! Totuși suntem femei și ar trebui unele cu altele să fim foarte unite, nu să răsucim cuțitul în rană”.