Carmen de la Sălciua, mesaj dur: "Eu am trecut printr-un divorț, știu ce înseamnă așa că nu aș putea să fac ceva ce poate mie mi s-a făcut la momentul respectiv

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 14:25

Carmen de la Salciua, mesaj dur

Sursa: Captură KANAL D

Carmen de la Salciua a acceptat sa vorbeasca despre ce se intampla in acest moment in viata ei personala.

Carmen de la Salciua traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubitul ei, Marian, insa de cateva zile, frumoasa cantareata trece prin momente delicate dupa ce fosta sotie a barbatului de care s-a indragostit o acuza ca i-ar fi distrus familia.

Citeste si: Cine este Marian, afaceristul care a cerut-o în căsătorie în direct pe Carmen de la Sălciua: "Ne știm de opt ani!"

Carmen de la Salciua, dovezi clare ca iubitul ei s-a despartit de actuala sotie inainte sa o cunoasca pe ea

Pentru prima data, Carmen a acceptat sa povesteasca cum stau lucrurile, de fapt, si mai mult iubitul ei, Marian, a intrat si el in legatura directa prin telefon si a confirmat faptul ca ruptura s-a produs dinainte ca el sa inceapa o relatie cu Carmen avand si dovezi.

Iubitul cantaretei a prezentat si actele de divort cu data exacta dovedind ca fosta lui sotie nu spune adevarul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Carmen de la Salciua, primele declaratii despre scandalul in care a fost tarata de fosta sotie a iubitului ei

Partea mea de adevăr va fi aflată peste câteva zile.

Acolo va fi adevărul. Ce spun unii sau alții…mie de-a lungul timpului mi s-au băgat cuvinte în gură și pentru că nu am vorbit, presa a speculat și s-au făcut tot felul de controverse.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, cerută în căsătorie în direct, la Teo Show, după două luni de relație! Reacția cântăreței a fost total neașteptată: "Îmi e și frică să mă bucur"

Nu o cunosc în primul rând, dar situația stă diferit. M-a făcut să pic într-o lumină proastă prin faptul că a spus că stau cu un bărbat căsătorit. Actele de divorț există. Ei purtau discuții dinainte, nu eu am fost motivul despărțirii.

Eu consider că un divorț, oarecum sufletesc, vine în momentul în care între cei doi nu mai există nimic, nicio comunicare, în care tu ești în doi, dar de fapt ești singur.

Eu am trecut printr-un divorț, știu ce înseamnă un divorț, așa că nu aș putea să fac ceva ce poate mie mi s-a făcut la momentul respectiv. Nu are nicio legătură! Este aberant ce se spune despre mine și cum mi se pune o etichetă proastă degeaba. Știu despre ce vorbesc!”, a declarat Carmen de la Sălciua

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?