Carmen de la Sălciua, pregătită să devină mamă: "Sunt curioasă cum mă va schimba acest nou statut"

Autor: B.H.

Carmen de la Sălciua a decis să înceapă o nouă viață, departe de Culiță Sterp, iar acum a dezvăluit că este pregătită să devină mamă.

S-a apropiat mai mult de credință în ultima perioadă, iar ideea de a avea o familie i se pare tot mai tentată. După ce ea și Culiță Sterp și-au spus "adio", Carmen de la Sălciua vrea să se reinventeze și pare că are planuri serioase de viitor.

Citeste si: Hamude a dezvaluit cine canta mai fals dintre Jador si Nikolas Sax: "Toata lumea stie"

Carmen de la Sălciua, pregătită să devină mamă

S-a concentrat foarte mult pe carieră, însă acum simte că a venit momentul să se ocupe și de viața ei personală. După ce a dezvăluit că este dispusă să lase trecutul în urmă și să construiască o frumoasă poveste de dragoste alături de un alt bărbat, acum, Carmen de la Sălciua a mai făcut o dezvăluire importantă: își dorește să devină mamă.

Citeste si: Philip, dezvaluire incendiara! A spus ca a petrecut o noapte fierbinte cu Ligi la hotel! Ce dovezi a adus

Cântăreața este foarte activă pe instagram și le răspunde prietenilor virtuali de fiecare dată când are timp. Un urmăritor a întrebat-o dacă își dorește să devină mamă, iar răspunsul acesteia a venit imediat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sunt curioasă cum mă va schimba acest nou statut de mămică, atunci când va fi să fie. Îmi doresc o familie frumoasă și unită, iar copiii să fie doar sănătoși!", a scris Carmen de la Sălciua pe instagram.

 Carmen de la Sălciua nu doar că a confirmat că își dorește să devină mamă în viitor, ci a dat de înțeles că își propune să aibă mai mulți copii.

Citeste si: Raluca Bădulescu, complet nemachiată! Este prima oară, în cariera ei, când este surprinsă aşa!