Carmen de la Sălciua, prima reacție după acuzațiile fostului ei soț: "Unii latră pentru a atrage atenția asupra lor atunci când se simt invizibili"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2023, 00:30

Carmen de la Salciua, mesaj dupa acuzatiile fostului sot

Sursa: Instagram

Artista se afla in luna de miere alaturi de proaspatul ei sot, Marian Corches unde se bucura de relaxare dupa nunta care a avut loc in urma cu cateva zile.

Săptămână trecuta, Carmen de la Sălciua și-a unit destinul cu cel al lui Marian Corcheș, însă toate pregătirile și inclusiv evenimentul în sine a fost unul extrem de privat, artista dezvăluind în ultimul moment faptul că urmează să se mărite fix înainte cu câteva ore de a se întâmplă totul. Motivul l-a spus chiar ea când se afla în Republica Dominicana în luna de miere: "Cel mai rău lucru pe care poți să îl faci în viață este să povestești despre planurile tale oamenilor care niciodată nu te-au aplaudat și care niciodată nu o vor face și bineînțeles unii

au talentul de a strica tot ce este frumos, de asta am ales să îmi fac nunta într-o mare discreție pentru că citind prin comentariile de la pozele mele, îmi dau seama că răutatea a ajuns la cote alarmante."

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba! Artistul a vorbit despre gestul fostei sotii care l-a deranjat foarte tare: "A postat intenționat, trebuia să tină pentru ea"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Carmen de la Salciua, primele reactii dupa acuzatiile fostului sot

Dar, iată că în timp ce se afla în luna de miere, fostul ei soț a vorbit la un moment dat într-un podcast despre relația cu artista, dar și despre un lucru care l-a deranjat foarte tare după ce s-au despărțit: "Ea a vorbit urat de logodnica mea, ea intenționat a postat, soția mea era gravida atunci.

A fost întrebată daca ar mai putea fi cu Culita, ar mai fi? Trebuia să tina pentru ea. Ea a răspuns direct da. Ea a spus ceva de logodnica mea ceva ce nu trebuia spus. Femeia fiind gravida, nu te apuci să dezgropi morțîi ne mai fiind împreună de 2-3 ani."

Ce mesaj a postat Carmen de la Saciua pe contul ei de Instagram

După toate aceste declarații, Carmen de la Sălciua a publicat un mesaj pe contul sau de Instagram că un răspuns la tot ce s-a spus despre ea cât timp se afla în luna de miere: "M-a întrebat cineva de ce nu mă opresc să arunc cu pietre în căinii care mă latră( adică cei care mă vorbesc de rău). Răspunsul meu: Pentru că nu mă tem de ei că să simt nevoia să mă apar.

Și pentru că eu nu lupt cu cei mai slabi decât mine. Eu stiu că, de obicei, căinii îi latră pe cei care nu îi cunosc sau pe cei de care se tem. Și mai stiu că unii latră pentru a atrage atenția asupra lor atunci când se simt invizibili, mici, neimportanți..." Artista a postat acest mesaj fiind un citat al autoarei Irina Binder.