Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce a aflat că fostul ei soț va fi tătic: "Îi doresc să..."

Autor: Marina Ionescu
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au despărțit definitiv după o relație extrem de controversată, marcată de numeroase certuri și împăcări.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România, cunoscută pentru firea ei optimistă.

Carmen de la Sălciua este o prezență activă în mediul online și ține mereu legătura cu fanii prin intermediul postărilor și a story-urilor. De cele mai multe ori, vedeta organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri, spre bucuria fanilor, care îi cer sfaturi sau detalii din viața ei.

Carmen de la Sălciua, mesaj pentru Culiță Sterp 

Curioși să știe dacă vedeta mai are sentimente pentru fostul soț, fanii profită de orice ocazie pentru a afla un răspuns de la vedetă.

Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când artista a fost întrebată în mod direct ce crede despre evenimentul fericit care va avea loc în viața lui Culiță Sterp.

„Culiță o să fie tată! Ce sentimente ai față de acest lucru?”, a fost întrebarea adresată de unul dintre internauți. Spre surprinderea tuturor, Carmen de la Sălciua se bucură pentru fostul soț și speră ca acesta să aibă un copil sănătos.

Carmen de la Sălciua susține că se bucură pentru Culiță Sterp, care ar trebui să prețuiască ceea ce are. Despre actuala iubită a concurentului de la Survivor susține că este o femeie frumoasă și le dorește celor doi să fie fericiți.

„Doamne ajută să vină pe lume sănătos! Mă bucur pentru el! Să prețuiască toate astea! Noi doi suntem demult pe drumuri diferite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A fost greu, au existat după divorț și tentative de împăcare, dar nu a mai funcționat! Mă bucur că acum lucrurile s-au așezat în viața lui și îi doresc bine! Să fie fericit! Are o femeie frumoasă alături și vine și un omuleț'”, a fost

răspunsul cântăreței.

Culiță Sterp a dat vestea cea mare în cadrul primului episod din sezonul 2 „Survivor România”, lucru care i-a luat pe toți prin surprindere.

Citeste si: Primul mesaj al Danielei, iubita lui Culiță Sterp, după ce s-a spus că ar fi însărcinată: „Așa arată...”

Carmen de la Sălciua urmărește Survivor

Întrebată și despre competiția Survivor, acolo unde participă fostul ei soț, Culiță Sterp, dar și un bun prieten, Jador.

Carmen de la Sălciua spune că cel mai mult îi place de Jador, care este sarea și piperul în competiție.

Citeste si: Culita Sterp nu va fi langa Daniela cand i se va naste copilul? Ce spune iubita cantaretului despre plecarea lui la Survivor Romania 2021

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.