Carmen de la Salciua, PRIMELE declaratii dupa impacare cu fostul sot: ''Ce greu e sa...''

Author: O.P.
Actualizat: 05 nov 2021, 00:05

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat si nu se feresc sa se afiseze impreuna.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp

Cei doi sunt mai fericiti ca oricand, spre bucuria fanilor. Culita Sterp a vorbit despre impacarea cu Carmen, insa Carmen nu a spus prea multe lucruri public despre acest subiect. 

Carmen este mai fericita ca oricand, mai ales ca a reusit sa slabeasca aproape 9 kilograme in ultima perioada. Aceasta s-a apucat de sala si a abordat un stil de viata sanatos. 

Citeste si: O concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie incredibila cu ochiul tumefiat! Iata cum a fost surprinsa tanara!

Citeste si: Carmen de la Salciua si Culita Sterp, pregatiri de nunta. Cand va avea loc evenimentul

Carmen a postat pe o retea de socializare un mesaj in care se incuraja pe ea si pe fanii ei sa mearga la sala.

Aceasta isi doreste sa arate din ce in ce mai bine, atat pentru Culita, cat si pentru toate evenimentele pe care le are programate in viitorul apropiat: 

''Ce greu e sa fugi de lunea, Cand fugi toata saptamana'' Dar... bine ca am revenit ca tare dor mi-a fost''

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au afisat impreuna in weekend, la nunta surorii lui Culita Sterp, pentru prima oara de la impacare.

Carmen de la Salciua, UMILITA de familia lui Culita Sterp

Sora lui Culiţă Sterp, Ileana, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, iar evenimentul a ieşit exact aşa cum mirii au visat. Alături de ei au fost toţi cei dragi, familie, prieteni, dar, bineînţeles, şi Carmen de la Sălciua, care l-a însoţit pe Culiţă Sterp.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Marius, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita, alaturi de o bruneta superba! Iata cu CINE a fost surprins tanarul!

Citeste si: Astăzi e ziua lui Culiță Sterp! Ce urare emoționantă i-a făcut fosta soție, cu care formează din nou un cuplu!

După ce au îngropat securea războiului şi au decis să-şi mai dea o şansă, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au mers împreună la nunta surorii artistului.

Culiţă Sterp a fost foarte atent cu iubita lui, vrând ca aceasta să se simtă cum nu se poate mai bine.

Citeste si: Carmen de la Salciua a facut anuntul despre ea si Culita Sterp! Acum e oficial

Surpriză, însă. Chiar dacă artistul şi-a dat toată silinţa ca lucrurile să meargă bine, nu la fel au stat lucrurile şi din partea familiei lui.

Potrivit informaţiilor din presă, situaţia nu a fost deloc una roz pentru Carmen de la Sălciua. Simpatica artistă ar fi fost tratată destul de rece de către familia fostului soţ.

Deşi ea ar fi fost drăguţă cu toţi, ar fi zâmbit şi ar fi încercat să fie comunicativă, se pare că lucrurile nu au stat la fel şi din partea membrilor familiei lui Culiţă Sterp. Se pare că manelista nu s-ar fi simţit deloc bine, însă chiar şi aşa, ar fi încercat toată noaptea să fie numai un zâmbet şi să nu le dea satisfacţie.