Carmen de la Sălciua s-a înscris la facultate! Ce va studia artista? ,,Se termină cu «GIE...»''

Author: Diana Ghita

În ce domeniu va studia Carmen de la Sălciua

Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua le-a spus urmăritorilor la ce facultate va urma să studieze începând cu luna octombrie.

Carmen de la Sălciua este o cântăreață de succes din România. Aceasta interpretează atât manele, cât și muzică de petrecere.

Citește și: Carmen de la Sălciua, apariție extravagantă! Detaliul incredibil pe care l-au observat fanii în pozele postate de artistă

Carmen de la Sălciua s-a înscris la facultate

Bruneta a terminat liceul de muzică și arte plastice de la Alba Iulia, iar, mai apoi, și-a început activitatea artistică într-o trupă de băieți, alături de care cânta la diverse evenimente, precum nunți și petreceri.

Cu toate că se bucură de o carieră muzicală în plină ascensiune, vedeta nu se oprește aici, dorindu-și mai mult de la viață. Aceasta nu vrea să performeze doar într-un domeniu, ci dorește să se dezvolte pe mai multe planuri. Astfel, aceasta a ales să își continue studiile, țintind către o ramură care o atrage foarte mult, pe lângă vocația ei, muzica.

Recent, Carmen de la Sălciua a vorbit despre acest subiect în mediul online.

Bruneta a lansat o rubrică, în secțiunea de InstaStory, unde urmăritorii își pot exprima curiozitățile despre diverse aspecte legate de viața și cariera artistei. Majoritatea întrebărilor au fost despre facultatea la care s-a înscris aceasta.

Având o prezență foarte activă în mediul online, bineînțeles că vedeta le-a răspuns rapid fanilor curioși. Însă i-a ținut puțin timp în suspans, provocându-i să ghicească domeniul în care va studia.

Aceasta le-a oferit doar niște mici indicii internauților.

Întrebată de un urmăritor dacă a ales facultatea de psihologie, Carmen a răspuns: ,,Nu e psihologie! Deși la un moment dat chiar mi-am dorit asta! Se termină tot cu «GIE...»''. 

Un alt internaut a încercat să ghicească la ce facultate s-a înscris artista, spunând: ,,Sociologie, sigur''.  Însă și acesta s-a înșelat.

Cu toate acestea, al treilea fan care și-a încercat norocul chiar a descoperit răspunsul. Acesta a întrebat-o pe Carmen: ,,Faci cumva Facultatea de Teologie?''. 

Bruneta a răspuns imediat la întrebarea urmăritorului său, aprobând că aceasta este facultatea unde va începe studiile. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

,,Da! Ai ghicit.'', 

a răspuns artista într-un story.

Așadar, din octombrie, cântăreața va studia la Teologie, pe profilul ,,Asistență socială'', potrivit spuselor ei. 

Citește și: Carmen de la Sălciua, despre ideea de a avea un copil: ,,Nu am un răspuns''. Ce a mărturisit artista

Carmen de la Sălciua și atracția față de religie

De asemenea, întrebată dacă este de părere că respectiva facultate își va pune amprenta asupra ei, artista a răspuns:  ,,Cred că mă va schimba! Mă va dezvolta mult și eu sunt dispusă să învăț lucruri noi''.

Ulterior, reacțiile nu au întârziat să apară. Fanii i-au transmis succes și gânduri bune lui Carmen de la Sălciua.

,,Am văzut că faci Facultatea de Teologie. Felicitări draga mea! Te îmbrățișez'',  a fost unul dintre mesajele transmise de către urmăritorii de pe Instagram.

Referitor la credință, vedeta le-a mărturisit celor din online când a descoperit atracția față de creștinism, cum a ajuns să-și dezvolte latura religioasă, dar și cum a descoperit că mâna Lui Dumnezeu se află în absolut tot ceea ce i s-a întâmplat până în prezent.

,,Am avut de mică atracție către rugăciune, biserică. Dar, la un moment dat, către adolescență, odată cu duhul lumii, m-am pierdut cumva în toată nebunia succesului și s-a mai diminuat puțin din credința mea.

Apoi Dumnezeu a lăsat să se întâmple multe episoade în viața mea și în toate, dar în absolut toate, L-am întâlnit pe Dumnezeu! Așa am descoperit că El este CALEA cea mai sigură. Adevărul absolut și viața fără Dumnezeu e în zadar!'',  a mai spus Carmen de la Sălciua.

Citește și: ,,Dacă nu se potolește'' Nelu Popa va fi dat în judecată de Carmen de la Sălciua. Ce acuzații a primit artista din partea fostului coleg de formație