Carmen de la Sălciua se gândește să profeseze în alt domeniu. Ce își propune artista: ,,Pot fi și eu de ajutor cuiva’’

Author: Diana Ghita

Carmen de la Sălciua este studentă

Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua nu se axează numai pe muzică, ci și pe un alt domeniu, care îi este foarte drag.

Carmen de la Sălciua este o celebră cântăreață de muzică de petrecere, din România.

Citește și: Carmen de la Sălciua s-a înscris la facultate! Ce va studia artista? ,,Se termină cu «GIE...»''

Carmen de la Sălciua, între muzică și teologie

Artista s-a înscris, recent la facultate, urmând ca, săptămâna viitoare, să înceapă cursurile. Aceasta va studia asistență socială, la Facultatea de Teologie.

Din spusele vedetei, se poate observa că îi place foarte mult acest domeniu, fiind o persoană puternic concentrată pe spiritualitate.

,,Am avut de mică atracție către rugăciune, biserică.(...) Această facultate cred că mă va schimba! Mă va dezvolta mult și eu sunt dispusă să învăț lucruri noi.’’, a mărturisit Carmen de la Sălciua, în urmă cu ceva timp, pe pagina ei de Instagram.

Fiind o persoană activă în mediul online, care vrea să țină mereu legătura cu fanii ei, artista a inițiat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe InstaStory.

Bineînțeles că urmăritorii nu au întârziat să își exprime curiozitățile, iar subiectul principal de discuție a fost despre specializarea cu care vedeta va ieși din facultate. Mai exact, Carmen a fost întrebată dacă, după studii, va activa în teologie și asistență socială.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Carmen de la Sălciua, apariție extravagantă! Detaliul incredibil pe care l-au observat fanii în pozele postate de artistă

Ce le-a spus Carmen de la Sălciua fanilor

Cântăreața a răspuns, spunând că preferă să se focuseze pe prezent, întrucât viitorul este incert pentu toți, inclusiv pentru ea.

Însă, cu toate acestea, ea este de părere că îi vor fi utile toate cunoștințele pe care le va acumula.

,,Nu pot spune acum nimic! Mai sunt 4 ani, începând de săptămâna viitoare! Ziua de mâine este a lui Dumnezeu... Cu atât mai mult anii ce vor urma! Tot ce știu este că îmi va folosi tot ce urmează să realizez.’’, a scris Carmen de la Sălciua.

Un alt internaut și-a exprimat regretul vizavi de faptul că artista nu a ales Psihologia. Însă, Carmen i-a spus că preferă să ajute oamenii din punct de vedere spiritual, întrucât, ei, credința i se pare mult mai importantă.

,,Oamenii au nevoie de credință! Au nevoie de normalul de mai demult. Au nevoie să câștige smerenia și modestia... nu mândria! Sunt multe alte exemple pentru care am ales Teologia! Cred...

cu ajutorul Lui Dumnezeu, că pot fi și eu de ajutor, cândva, cuiva! Te pup.’’, a adăugat cântăreața.

Citește și: Carmen de la Sălciua, despre ideea de a avea un copil: ,,Nu am un răspuns''. Ce a mărturisit artista