Carmen de la Sălciua și-a găsit fericirea după despărțirea de Culiță Sterp: "Stau foarte bine cu viața amoroasă"

Autor: Amalia Georgescu
Carmen de la Sălciua și Jador
Sursa: Instagram

După ce a pus punct definitiv relației cu Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a evitat să mai apară în compania vreunui bărbat, încercând să păstreze discreția. Acum a dezvăluit care este adevărul despre viața ei sentimentală.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au trăit o poveste de dragoste intensă, presărată cu foarte multe despărțiri și momente tensionate. Ulterior, cei doi au decis să își spună adio definitiv, nu au mai colaborat nici profesional, astfel că drumurile lor s-au separat.

Carmen de la Sălciua iubește din nou? Artista a dezvăluit totul

În timp ce Culiță Sterp este mai îndrăgostit ca niciodată și se afișează peste tot alături de noua iubită, Carmen de la Sălciua a preferat să fie ceva mai discretă.

Cântăreața a decis să vorbească sincer despre viața ei personală și a dezvăluit că, deși nu are o relație în prezent, se simte mai bine ca niciodată. Carmen de la Sălciua a spus că și-a găsit, în sfârșit, liniștea și că, dacă ar fi să aibă din nou o relație, cu siguranță ar trebui ca viitorul iubit să fie tot artist, asta pentru a o înțelege atunci când este nevoită să lipsească nopțile de acasă. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Stau foarte bine cu dragostea. Chiar foarte. Stau bine cu dragostea, m-am regăsit și mi-e mai bine așa, momentan.

Adică, singură. O să și explic de ce… Sunt, acum, liniștită, mi-am pus gândurile în ordine așa că stau foarte bine cu viața amoroasă.  Ca să am o relație serioasă, trebuie să fiu înțeleasă. Și, ca să fiu înțeleasă, cred că singura variantă este să vină și el din lumea muzicii, să fie artist. Nu știu dacă se poate altfel, având în vedere că meseria noastră este una altfel și pot apărea tot felul de situații în care partenerului de viață să îi fie greu să te înțeleagă, cu adevărat și să îți și ofere liniștea de care ai
nevoie într-o asemenea profesie. 
De exemplu, noi, cântăreții, cântăm adeseori nopțile, suntem plecați… Cum ar putea să mă înțeleagă, să zicem, un judecător? Care lucrează ziua, seara e tot timpul acasă… Bine, asta nu înseamnă că dacă va fi un judecător ursitul și mă va înțelege, voi refuza. Dar, cred eu, sunt aproape convinsă, că un bărbat care să mă înțeleagă provine tot din meseria noastră. Artiștii au un simț diferit față de restul oamenilor și probabil rezonează altfel ei între ei și se înțeleg mai în profunzime și mai în detaliu.",
a spus Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro.

Recent, Carmen de la Sălciua și Jador au fost surprinși împreună și dacă fanii lor se așteptau ca cei doi să formeze un cuplu, ei bine, se pare că între ei există o relație strict profesională. Cu toate acestea, artista nu s-a ferit să spună că între ea și Jador a existat o chimie.

" Jador este un tip foarte, foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din  cale afară. Chiar simt că este un tip sincer și mi-a plăcut să lucrez cu el. Sper ca lumea să simtă chimia care a fost între noi, mai ales având în vedere faima lui.", a spus Carmen de la Sălciua.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!