Carmen de la Sălciua și-a luat fanii prin surprindere. Ce a făcut artista i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 apr 2023, 05:00

Carmen de la Sălciua este o fire extrem de libertină și care face tot ceea ce îi aduce fericire. Tocmai datorită acestui lucru, artista nu se teme de schimbare și, ori de câte ori vrea sau ori de câte ori simte nevoia, își face câte ceva nou.

Carmen de la Sălciua a decis să își facă o nouă schimbare de look. De data aceasta, artista s-a tuns și le-a arătat și fanilor cât de bine îi stă. După ce i-a surprins în mod plăcut atunci când s-a vopsit blondă, acum a simțit nevoia unei noi schimbări.

Carmen de la Sălciua a trecut prin mai multe schimbări de look în decursul anilor

Toată lumea știe că femeile își fac o schimbare atunci când viața lor se schimbă sau când vor să marcheze un moment anume. Cu toate acestea, schimbări majore în viața artistei nu s-au întâmplat, în afara logodnei sale.

Însă, Carmen este mai fericită ca niciodată, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber, ceea ce ne face să credeam că poate, pur și simplu, a vrut să înceapă un nou capitol în ceea ce privește aspectul fizic, așa cum a făcut pe plan sentimental.

Carmen de la Sălciua a vorbit mereu deschis despre operațiile sale estetice și despre intervențiile pe care le are. Artista nu s-a sfiit niciodată din a le recunoaște și nu de puține ori a declarat că îi place să aibă grijă de ea și că își acordă tot timpul de care are nevoie.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mesaj pentru cei care o invidiază! Artista a răbufnit pe Instagram: „În loc sa invidieze”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce operații estetice are Carmen de la Sălciua?

Carmen de Sălciua a recunoscut că și-a făcut o rinoplastie, dar nu din cauza faptului că dorea să își schimbe forma nasului, ci pentru că a fost o necesitate din punct de vedere medial. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Culiță Sterp susține că intervențiile nu s-au oprit acolo, ci că mai are și altele, dar pe care nu le poate numi operații estetice, deoarecce sunt niște „mici ajustări”.

„Am grijă la ce mănânc, fac tratamente corporale, operație am una singură, așa cum am mai spus, cea la nas, restul nu sunt operații, sunt mici ajustări, acid, botox. Ajustările astea cred că le are fiecare femeie, pentru că oboseală și nopțile pierdute își pun amprenta pe fața fiecărui artist.

Pe rețelele de socializare, multă lume mă jignește, N-am nici implant mamar, toată lumea mă întreabă”, a declarat aceasta în cadrul unei emisiuni.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș se căsătoresc! Artista și iubitul ei și-au ales nașii: ”Să fie într-un ceas bun”

În continuare, Carmen de la Sălciua a reușit să mai facă ceva pentru care multe femei au invidiat-o. Mai exact, artista a reușit să slăbească foarte mult, lucru ce nu a ajutat-o doar din punct de vedere medical, fiind mai sănătoasă, ci și în ceea ce privește aspectul.