Carmen de la Sălciua și-a uimit fanii cu cea mai recenta fotografie: „Poza asta spune mult”

Autor: Lavinia Medrea
Carmen de la Sălciua, mândră de locul din care provine
Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua duce o viață bună de când are succes în cariera muzicală. Deși este cunoscută acum, la 32 de ani, artista spune că nu va uita niciodată de unde a plecat.

Carmen de la Sălciua este o fată modestă, de la țară, care a dat față în față cu succesul la oraș. Muzica ei bucură sufletele fanilor ei, care o ridică mereu în topuri. 

Frumoasa blondă provine din satul Sălciua de Jos, județul Alba, și se mândrește cu locul în care a copilărit. Carmen de la Sălciua s-a născut cu muzica și talentul în sânge, dar este, de asemenea, și o gospodină desăvârșită.

Într-o fotografie postată pe contul oficial de Instagram, artista ne arată cum era viața ei când stătea la sat și muncea.

Citeste si: Până acum s-a ferit să o spună! De ce nu a devenit Carmen de la Sălciua mamă? Adevăratul motiv: „Pentru că sunt...”

Cea mai faină poză a mea

, a scris cântăreața lângă fotografia în care apare mulgând vaca. Fanii ei au fost profund uimiți de faptul că artista nu se rușinează cu trecutul ei și cu cine este ea.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, schimbare radicală de look. S-a vopsit blondă și este de nerecunoscut! Cum au reacționat fanii vedetei?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care au fost reacțiile fanilor?

Reacțiile de apreciere către Carmen de la Sălciua nu au întârziat să apară.

Fata care nu a uitat de unde a plecat. Bravo, Carmen , a scris unul dintre fani.

Bravo ție. Îmi placi că ești modestă. Felicităr i”, i-a scris un alt admirator.

Într-un InstaStory postat acum ceva timp, frumoasa blondină a mărturisit că succesul pe care îl are astăzi se datorează doar muncii pe care a depus-o, chiar și în gospodărie.

O carieră de succes care a început fix de aici , a declarat Carmen de la Sălciua.