Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au făcut anunțul mult așteptat! „Să fim 3”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 02 ian 2024, 18:15

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de către fani! „Să fim 3”

Sursa: Carmen de la Sălciua Insta

Chiar în prima zi a Anului Nou, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au împărtășit fanilor lor o veste mult așteptată! Cuplul are planuri de a deveni părinți în cursul anului 2024.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș sunt împreună de mai bine de doi ani. Cei doi au sărbătorit aniversarea căsătoriei lor acum un an și par să aibă un plan special pentru anul 2024. Își doresc ca în acest an să devină părinți și să-și împlinească astfel o mare dorință.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș vor să devină părinți

În noaptea de Revelion, Carmen a distribuit o fotografie cu Marian Corcheș pe pagina sa de Instagram, anunțând în descriere vestea mult așteptată.

Carmen de la Sălciua a dezvăluit că își dorește să refacă aceeași fotografie la sfârșitul anului 2024, dar de această dată nu doar alături de soțul ei, ci și de copilul lor. 

„2024… vrem sa fim 3 în poză la sfârșitul anului”, a scris Carmen de la Sălciua în postarea sa de pe Instagram. 

Citește și: “Nu este primul bărbat cu bani care apare în viața mea” Daniela, adevărul despre relația cu artistul Culiță Sterp

Imediat ce știrea a fost publicată, secțiunea de comentarii a fost inundată de reacțiile entuziaste ale fanilor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Doamne ajută. La multi ani cu multe bucurii si reușite”, „Doamne ajută! Măicuța Domnului sa va audă rugăciunea!”, „Doamne ajută! Sa ții se îndeplinească toate dorințele!”, „Doamne ajuta. Sa fiți binecuvântați cu un BEBE este tot ce va ma lipsește!”,

sunt câteva dintre comentariile primite de Carmen de la Sălciua din partea fanilor.

Motivul pentru care Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș nu au organizat petrecerea de nuntă în 2023

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au sărbătorit nunta lor cu un an în urmă, într-un cadru intim alături de cei mai apropiați prieteni și familie. Inițial, cuplul planifica să organizeze o petrecere de nuntă mai mare, însă aceste planuri au fost schimbate.

Cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere a dezvăluit că ar fi preferat ca petrecerea de nuntă să coincidă cu botezul, dar până acum bebelușul nu a sosit în viața lor. Astfel, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au hotărât să amâne festivitățile nupțiale, având ca prioritate acum sosirea micuțului în familia lor.

Citește și: Carmen de la Sălciua, criticată de internauți: „Îmi ești antipatică!” Gestul care a stârnit controverse în mediul online

„Să știi că nu, nu va avea loc petrecerea de nuntă în acest an. Noi ne dorim, dacă ne ajută Dumnezeu, să facem un copil, să facem un botez mai grandios, nunta nu știu dacă o să fie cu petrecere mare, dar am vrea botezul să fie mai grandios, cu tot cu nunta cumva. La anul, dacă vrea Bunul Dumnezeu, să ne ofere un copil!”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru  Spynews.ro.