Carmen Grebenișan părăsește România, pentru noul ei iubit: „O să plec...”. Ce planuri au cei doi îndrăgostiți

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 28 aug 2024, 23:51

Carmen Grebenișan ar vrea să se mute împreună cu iubitul ei

Sursa: Facebook Carmen Grebenișan; Instagram Carmen Grebenișan

Recent, Carmen Grebenișan a oferit detalii despre relația cu noul ei iubit, care este una la distanță, întrucât bărbatul stă în America. Însă blondina a mărturist că ia în considerare posibilitatea de a-l urma.

Totuși, Carmen Grebenișan a recunoscut, pentru Cancan, că decizia de a se muta din România în America nu este una ușoară și că, pentru moment, preferă să își împartă timpul între cele două continente.

Ce planuri au Carmen Grebenișan și iubitul ei

Chiar dacă influencerița călătorește frecvent în Statele Unite, încă nu a luat hotărârea de a se stabili definitiv acolo, alături de iubitul ei: „O să plec și eu, dar nu vreau să rămân de tot acolo.

Momentan o luăm pas cu pas”.

Interesant este faptul că, deși partenerul lui Carmen actual este originar din Zalău și a locuit o vreme în Cluj, cei doi nu au interacționat până de curând: „Este din Zalău, dar a stat în Cluj și ne știam din vedere.(...) Noi ne cunoșteam de multă vreme, de 10-15 ani, din Cluj, dar nu am interacționat foarte mult.

(...) Eram doar cunoștințe, nici măcar nu flirtasem. A fost o chestiune neașteptată”. 

Deși se cunoșteau de ceva timp, legătura dintre ei a rămas la un nivel superficial până când Carmen a decis să facă un pas mai îndrăzneț: „Eu am fost cea care a făcut primul pas.(...) Am simțit să discut cu el despre un subiect care nu avea legătură cu relația noastră de acum și asta a dus mai departe la o comunicare mult mai apropiată.

Ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Citește și: Cine este noul iubit al lui Carmen Grebenișan? Blondina s-a afișat recent cu el în mediul online! Ipostaza în care au fost surprinși cei doi

Deși iubitul blondinei este din România, conform sursei citate, acesta nu pare să fie dispus să revină definitiv în țară: „Nu știm în momentul de față ce se întâmplă, dar nu are de gând să se mute definitiv în România.

Cine s-ar muta din State în România de tot?”. 

De ce preferă Carmen Grebenișan să-și țină relația privată

Carmen Grebenișan trece printr-o perioadă plină de transformări, pe care ea însăși o descrie frumoasă. După ce a încheiat capitolul căsniciei cu Alex Militaru, Carmen și-a regăsit fericirea alături de un nou partener, pe care a ales însă să-l țină departe de ochii publicului. Această decizie vine după o relație anterioară extrem de mediatizată.

Citește și: Câți bani câștigă Carmen Grebenișan lunar. Este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România

„Eu sunt foarte bine, este o relație privată, nu ascunsă, dar nu vreau să fie expusă. Am învățat mai multe lucruri din relația trecută și am decis că este mai confortabil și pentru mine și pentru actualul partener să fie mai privată, pe cât se poate. Nu este nimic ascuns, dar nu o să ne vedeți foarte des în online”,  a mai dezvăluit vedeta, pentru Cancan.

Sursă foto: Instagram Carmen Grebenișan

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.