Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat: ,,Am ales să mergem mai departe separat”. Motivul pentru care creatoarea de conținut și fostul soț locuiesc în aceeași casă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 mar 2024, 12:40

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat

Sursa: Instagram: Grebenișan Carmen

Creatoare de conținut Carmen Grebenișan a anunțat faptul că a divorțat la doar 3 ani de la cununia civilă. Care a fost motivul despărțirii?

O veste neașteptată a zguduit lumea showbiz-ului românesc, odată cu anunțul făcut de Carmen Grebenișan. Creatoarea de conținut și partenerul său, Alex Militaru, au decis să pună capăt relației lor la doar trei ani de la căsătoria civilă. Anunțul trist a fost făcut chiar de către celebrul cuplu.

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat

Recent, Carmen Grebenișan a anunțat despărțirea de soțul său, Alex Militaru, la doar trei ani de la căsătoria civilă a cuplului.

Deși creatoarea de conținut a făcut public anunțul separării, motivele care au condus la acest pas nu au fost dezvăluite. Cu toate acestea, Carmen a subliniat că decizia nu a fost una luată pe impuls sau într-un moment de furie.

În ciuda situației dificile, Carmen Grebenișan a menționat că ea și Alex Militaru sunt împăcați cu hotărârea lor de a se despărți. Creatoarea de conținut a subliniat că nu există resentimente sau tristețe între cei doi și că sunt hotărâți să meargă mai departe cu viața lor separat.

Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil, de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect.

Citește și: Motivul pentru care Carmen Grebenișan are fața umflată. A mers la mai mulți medici și a aflat ceva surprinzător: „Mi s-a recomandat o ecografie de părți moi”

Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns. Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi.

Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat. Vreau să vă mulțumesc că ne-ați susținut atât împreună, cât și separat”, a transmis vedeta pe InstaStory, potrivit ego.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Vedeta a decis să se mute din locuința în care au locuit împreună

Carmen Grebenișan a declarat că în curând se va muta din locuința pe care o aveau împreună. Ea a menționat că va expune mai multe detalii despre această situație pe platformele de socializare atunci când va simți că este momentul potrivit. 

„În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac.

Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni”, a mai spus creatoarea de conținut pe InstaStory.

Creatoarea de conținut a menționat că există posibilitatea ca cei doi să mai fie văzuți împreună în clipuri și să colaboreze în continuare, deoarece au o energie și o prietenie de durată. Aceasta a dezvăluit că o să-l sprijine în continuare pe Alex și că este mândră de faptul că a putut contribui la ascensiunea lui.

Citește și: Carmen Grebenișan, în exclusivitate pentru ”Teo Show”! Cum vrea aceasta să arate cununia religioasă. Locul inedit în care vrea să aibă loc

Carmen a menționat că vorbesc în fiecare zi și că momentan locuiesc în aceeași casă. Ea a subliniat că despărțirea lor este una atipică, pe care mulți dintre cei care o privesc nu o vor înțelege, deoarece sunt obișnuiți cu despărțirile care implică certuri și situații dramatice. Cu toate acestea, Carmen Grebenișan a subliniat faptul că ea crede în inteligența emoțională, maturitatea și puterea lor de a alege ceea ce este mai bine pentru ei.

Creatoarea de conținut ea transmis și un mesaj fostului partener

La final, Carmen Grebenișan a transmis un mesaj emoționant fostului ei soț, Alex Militaru. Ea i-a mărturisit că a învățat foarte multe lecții de viață de la el și a subliniat recunoștința pentru tot ce au trăit împreună.

”A fost o etapă foarte frumoasă din viața mea, mă bucur că ai făcut parte din ea. Eu cred că o să faci parte în continuare, doar că altfel. Noi o să fim prezenți în online, doar că, în mare parte, separat.

În rest, nu pot să mă pronunț pentru că nu știm niciodată ceea ce ne rezervă viitorul, dar tot ce știu este că amândoi avem inima deschisă pentru a primi tot ceea ce este mai bun în viața asta. Peace and love”, a spus aceasta.