Carmen Harra a dezvăluit câți bani cere pentru a ghici viitorul. Ireal câți dolari cere!

Autor: Marina Ionescu
Carmen Harra
Sursa: Facebook

Câți dolari cere Carmen Harra ca să-ți „ghicească” viitorul. Te taxează la minut!

Clarvăzătoarea Carmen Harra, în vârstă de 65 de ani, locuieşte de mai mulţi ani în Statele Unite.  Recent, Carmen Mureşan a dezvăluit câți bani cere pentru o ședință. 

Citeste si: Cu ce se ocupă în Miami, de fapt, Carmen Harra?

Câți bani cere Carmen Harra pe o ședință

Carmen Harra cere sume impresionante de bani, aceasta având un unorariu consistent, pe oră, pentru consultanțele pe care obișnuiește să le ofere.

Cine vrea safle adevărul, trebuie să scoată din buzunar sume între 400 și 600 de lei, adica peste 100 de dolari pe oră.

Citeste si: Carmen Harra, previziune sumbră pentru români! Ce se va întâmpla în perioada următoare: "Sunt îngrijorată..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuți oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”,  a declarat Carmen Harra.

În plus, vedeta încasează bani din drepturile de autor.  

„Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri de foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani”,  a adăugat ea.

Carmen Harra face sesiuni la telefon sau personal

Carmen Harra a devenit o prezență obișnuită în emisiuni în care dezvăluie ce o va aștepta pe o celebritate pe viitor.

Citeste si: Carmen Harra, vești cutremurătoare pentru Romania! Ce spune vedeta despre perioada ce urmează?

Iată anunţul cu care-şi îmbie Carmen Harra viitorii clienţi:

”Te simţi blocat? Ai probleme în relaţie? Cariera îţi e în impas? Descoperă când, unde, cum şi de ce-urile din viitorul tău. În calitate de psiholog spiritual, combin cunoştinţele mele de terapie cognitivă cu abilităţile mele cognitive.

Asta pentru a-ţi dezvălui ceea ce ai nevoie: soluţii reale despre problemele zilnice, mari sau mici. Contactează-mă pentru o sesiune personală de deblocare a blocajelor. Începi să progresezi şi rămâi fericit”.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.