Carmen Harra a fost în moarte clinică. Mărturisirile cutremurătoare ale celebrei clarvăzătoare: ”Am văzut că există ceva dincolo de lumea asta

Author: Madalina Maftei

Carmen Harra a fost în moarte clinică

Sursa: Facebook Carmen Harra

Carmen Harra a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre cum era să moară la o vârstă foarte fragedă. Celebra clarvăzătoare a fost în moarte clinică.

Carmen Harra și-a deschis sufletul și a vorbit despe un moment cumplit din viața ei, când era să moară la o vârstă foarte fragedă. Recent, clarvăzătoarea a vorbit, în cadrul unui interviu, despre momentul în care a fost la un pas de moarte, dar și despre pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru paranormal.

Carmen Harra a fost în moarte clinică

Carmen Harra este celebră în România, dar și peste hotare, însă puțini sunt cei care știu prin ce dramă a trecut clarvăzătoare în urmă cu mai mulți ani.

A fost o perioadă extrem de dificilă pe care a traversat-o cu bine, însă la acel moment, Carmen Harra a realizat cât este de puternică și a descoperit că are o pasiune pentru paranormal.

Celebra prezicătoare a fost în moarte clinic, după ce a căzut în râul Someș.

”Când aveam vreo 6-7 ani, am fost în moarte clinică, după ce am căzut în râul Someş, şi am văzut că există ceva dincolo de lumea asta.

De-atunci am început să percep ceva ce părea neobişnuit pentru alţi oameni.

Este o abilitate a creierului numită intuiţie, pe care toţi o avem, dar multora le e frică de ea. Eu am cultivat-o. Cred în această lume metafizică, în extrasenzorial, în vieţi paralele, pentru că mi s-au întâmplat lucruri extraordinare, pe care toată viaţa am încercat să le înţeleg, să le demistific, să le analizez, să le studiez.

Am şi o diplomă în Psihologie, pentru că m-a fascinat abilitatea creierului de-a trece dincolo de creierul linear.”, a declarat Carmen Harra, într-un interviu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Carmen Harra, detalii neașteptate despre iubita lui Reghe. Prezicătoarea a făcut analiza numerologică a antrenorului. Ce spune despre relația celor doi

Carmen Harra a luat drumul străinătății în urmă cu 37 de ani, când s-a mutat în America, acolo unde are o afacere bănoasă. Vedete renumite i-au trecut pragul pentru a le prezice viitorul, iar aceasta a devenit celebră pentru activitatea pe care o desfășoară cu atâta pasiune.

”Am ajuns în Statele Unite când eram foarte tânără, cu 37 de ani în urmă.

M-am obişnuit aici şi am rămas aici pentru că m-am căsătorit cu iubirea vieţii mele, cu care am trăit 27 de ani. Şi da, m-am americanizat în timp, însă am păstrat simţurile româneşti, tradiţiile româneşti, gândirea, iubirea pentru locul unde m-am născut şi graiul românesc. Cred că vorbesc la fel de bine cum am făcut-o întotdeauna, dar nu mai scriu atât de bine, după atâţia an...”, a
mai adăugat Carmen Harra

Citeste si: Carmen Harra, predicții despre următorii 13 ani: „E sfârșitul lumii”

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.