Carmen Harra: "Adelina Pestritu va avea un baietel". Uite cine va fi tatal!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:11

Alaturi de Carmen Harra a venit si Adelina Pestritu, cum a intrat in platou prezicatoarea a si inceput sa-i spuna prezentatoarei ca in cele din urma isi va gasi jumatatea.

"Adelina Pestritu isi va gasi jumatatea in luna iulie. Vad ca are un vapor si este foarte sarmant, nu as putea sa spun ca este o combinatie de 100% roman. Adelina va avea un baietel", a spus Carmen Harra.

"I-am prezis lui Jennifer Lopez ca va divorta
", a povestit Harra si totul in ciuda faptului ca nimeni nu a crezut-o la inceput.
Dezvaluirile prezicatoarei au continuat pe tot parcursul emisiunii. "Se simte durerea din inima lui Pepe, el nu s-a deconectat pentru ca Oana il tine conectat, nu i-a dat drumul. Cazul lor cred ca a fost o relatie puternica, niciunul din ei nu s-a gandit la viitor in momentul in care s-au casatorit. Raluca Pastrama il ajuta pe Pepe sa se vindece.Il vad pe acesta insurat si casatorit.


"Tot ce se intampla in jurul ei este o reflectie a interiorului ei. Ea va gasi o persoana extrem de diferita de Pepe", atat a spus Harra despre Oana Zavoranu.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.