Carmen Harra, adevărul despre relația Anamariei Prodan cu noul iubit: „Percepția ei despre aceasta relație este distorsionata. De asta nici nu îl prezintă”

Author: Lavinia Medrea

Carmen Harra, adevărul despre relația Anamariei Prodan cu noul iubit 

Sursa: Facebook Carmen Harra/Instagram Anamaria Prodan - edit Kanal D

Carmen Harra, celebra prezicătoare română, a vorbit despre relația actuală dintre Anamaria Prodan și iubitul ei.

În cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, Carmen Harra a făcut o serie de dezvăluiri despre relația Anamariei Prodan. Prezicătoarea este de părere că impresara s-a stabilizat din punct de vedere romantic și că această relație îi va face doar bine. 

Carmen Harra, adevărul despre relația Anamariei Prodan cu noul iubit

Carmen Harra consideră că Anamaria Prodan și noul ei partener s-au cuplat la momentul potrivit, chiar dacă impresara încă îl ține departe de ochii presei mondene.

„După atâta amărăciune care a fost în sufletul ei, această relație îi face enorm de bine. Cui pe cui se coate, iar ea asta face. Merită, e o fată deșteaptă, descurcăreață. Numai ideea în sine de a avea pe cineva lângă ea, care să o susțină, care să îi ridice moralul, să o ajute să nu se mai gândească la lucrurile triste și dureroase care au afectat-o.

Citește și: "Relația Anamariei Prodan este un foc de paie" De ce impresara este supărată pe celebra Carmen Harra

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla la ora actuală. Cred că această relație este benefică pentru ea, că acest om este bun în viața ei și vreau să o văd că face tot posibilul să fie bine între ei doi.”

, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra, declarații din trecut despre relația Anamariei Prodan

Deși este fericită pentru Anamaria Prodan la acest moment, în urmă cu ceva timp Carmen Harra declara că relația impresarei funcționează doar ca un pansament și că nu va duce neapărat la vindecarea adevărată.

Are nevoie să creadă că vă găsi ceva mai bun și mai minunat și mai potent financiar și mai devotat.

Dar astea nu se pot dovedi decât în timp. Iar percepția ei despre aceasta relație este distorsionata. De asta nici nu îl prezintă. 

Citește și: Carmen Harra, sfat pentru Anamaria Prodan în plin scandal cu Laurențiu Reghecampf: ”Cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru!”

(...) Lucrurile nu merg chiar așa, aș vrea să cred că asta e un adevăr.

Eu o iubesc pentru că e fata celebrei Ionelei Prodan și prietena bună, dar eu cred că acest om îi vindeca rana pe moment. Nu poți induce un om în eroare. Nu duce la nimic, e un foc de paie. Absolut nu, nu duce nicăieri. Lucrurile nu merg așa. Îi trebuie un timp să aibă pe cineva în viață ei. Nu duce ceva la stabilizarea ei”, a explicat Carmen Harra.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.