Carmen Harra da din casa la „Asta-i Romania”: „Am vrut sa cresc gaini in America!”! Un reportaj de senzatie, acasa la celebra prezicatoare, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

In prima editie a noului sezon „Asta-i Romania”, difuzata in aceasta sambata, de la ora 20.00, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmari un material cu celebra Carmen Harra, tocmai in insorita Florida.

In timp ce le face turul casei din America reporterilor „Asta-i Romania”, indreptandu-se spre veranda, Carmen Harra marturiseste ca a vrut sa aiba coltul ei de Romanie pitoreasca si acolo, in America, dar lucrurile n-au mers asa cum visa.„Am vrut sa imi extind mai mult gradina, am vrut sa cresc si gaini in America, dar nu m-au lasat!”, spune aceasta.

Urmariti un material cu si despre apartamentele impresionante ale lui Carmen Harra, in prima editie a noului sezon „Asta-i Romania!”, ce se va difuza in aceasta seara, de la ora 20.00,

la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.