Carmen Harra, noi predicții fulgerătoare! Cât de afectată va fi Romania de război și inflație

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 15 iun 2022, 07:56

Ce spune Carmen Harra despre Romania in contextul razboiului

Sursa: Instagram

Carmen Harra a facut cateva precizari in legatura cu viitorul tarii in contextul politic actual, dar si economic.

Carmen Harra, celebra prezicătoare, nu s-a sfiit în a da câteva declarații destul de sumbre cu privire la viitorul României în contextul actual politic, dar și economic. Daca stam și ne uitam mai bine când a început Primul Război, cel de-al Doilea Război și acest război. Toate încep sub incidenta aceleiași cifre 5 care înseamnă război dimensiunea a cincea, înseamnă moartea. Isus a murit în a cincea zi a săptămânii.

Acest război începe în aceeași vibrație. Experimentam aceleași lucruri karmice neterminate. Daca noi am fi rezolvat cel de-al Doilea Război Mondial karmic, ni s-ar fi rezolvat totul. De ce se întâmplă în Europa și nicăieri în lume. De ce cu aceeași pioni? Cei care au generat ceva, generează și al Treilea Război Mondial, este vorba de cifra trei, Trinitatea, trunghiul. Pericolul, am trăit de 77 de ori. Dumnezeu are nevoie de 7 zile să facă lumea.
S-a întâmplat exact când era acest portal să se întâmple. Este generat tot de același pion, Rusia.

Citeste si: Ce bărbat i-a pus capac Kingai de la Casa Iubirii! El îi împlinește concurentei cea mai bizară cerință de care toți bărbații fug

Este al Treilea Război Mondial iminent?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Absolut, dezvăluie Carmen Harra. Nu este nicio îndoială. Romania nu vă fi afectata de acest război. Nu este ușor să trăiești cu războiul la granita. Suntem la un pas de unde se arunca bombe. Ele afectează și pământul nostru. Radiații nucleare, aici este problemea. Țoață lumea este afectata de inflație. Toți acești lideri ai lumii nu controlează inflația. Unul dintre cei mai lideri a dezvăluit că nu a anticipat aceasta inflație.

Eu am tot spus asta de ani buni. Am scris și în cartea mea de acum 20 de ani. Am anticipat că mergem aici. Ne vom confrunta cu un colaps financiar. Până în 2025, 2029 vom asista la multe schimbări. Nu putem opri inflația. Nici Biden, nici Macron care pretind că vor face niste mișcări de șah, vor opri. Trebuie să fim realiști, trebuie să vedem cât de departe mergem și în ce fel se încheie.
Soluția este la sistemul monetar. Dispar monedele de hârtie, dispare euro, dispare leul de hârtie
, a spus Carmen Harra intr-un interviu exclusiv pentru Online Story.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.